Asiakaspalvelu

Puh: +358 9 550 055
Ark 9 - 19 | La 9 - 15

Valikoima ja palvelut

Huikea valikoima kompaktissa myymälässä

Juhlamaailma-myymälä palvelee sinua osaavalla henkilökunnalla ja vahvalla konseptilla.
Myymälästämme löydät kaiken tarpeellisen hauskojen juhlien järjestämiseen, myös täytetyt ilmapallot. Lupauksemme onkin kaikki hauskanpitoon! Maan laajin valikoima juhlatarvikkeita yhdistettynä edullisiin hintoihin varmistaa
parhaat ratkaisut juhliisi. 

Ilmapallot ja Helium

Valikoimissamme on uskomaton määrä erikokoisia ja muotoisia ilmapalloja. Kumipalloja, foliopalloja, suuria ja pieniä, pallo voi myös yllättää sinut vaikkapa soittamalla melodian.

Juhlamaailmassa näet Suomen ensimmäisen Pallobaarin, jossa on näyttävästi esillä kymmeniä erivärisiä kumipalloja. Voit rakentaa oman persoonallisen kokonaisuutesi, valita pallojen sävyjä tai tilata vaikkapa palloasetelman lisukkeilla - ihan kuin vanhan ajan jäätelöbaarissa voit rakentaa oman jäätelöannoksesi. Kaikkiaan Juhlamaailmassa on heti saatavana yli tuhat ilmapallomallia, niin kumi- kuin foliopalloinakin.

Juhlamaailmassa on myös Pullobaari, josta saat Heliumpullot vuokralle, jollet halua mukaasi täytettyjä ilmapalloja. Täyttämällä pallot itse voit tehdä juhliisi näyttävän ohjelmanumeron.

Juhlatarvikkeet

Juhlatarvikkeiden riemukas maailma pääsee hyvin esille niitä varten suunnitellussa yli 300 neliön myymälässämme. Yksistään kattaustarvikkeita Juhlamaailmassa on yli 200 hyllymetriä. On upeita kokonaisuuksia eri teemojen tai värien mukaan: kattaustarvikkeita, servettejä, koristeita, värikkäitä kertakäyttöastioita, lähes 30 erilaista pinjataa, kaverilahjoja lahjapusseineen - lista on liki loputon!
Värikattausseinältä löytyvät niin pahvi- kuin muovikattauksistakin kaikki sateenkaaren värit. Monet erityisjuhlat on ryhmitelty selkeiksi ja kattaviksi tuotekokonaisuuksiksi, jotka kruunaavat niihin soveltuvat ilmapalloratkaisut. Kaikkiaan teemoja on kymmeniä. Lisäksi saat meiltä juhlien palkinnot ja pelit sekä kaverilahjat; kaikki nämäkin löytyvät jättimyymälästämme, juhlien järjestäjän aarreaitasta.

Oman maahantuontimme ansiosta pääosa valikoimamme tuotteista on saatavilla vain Juhlamaailmasta. Tuotteemme on valittu maailman johtavien juhlatarvikevalmistajien valikoimasta ja tuoteturvallisuus on meille ykkösasia, siitä emme tingi.

Juhlamestarit

Juhlamestarimme, Juhlamaailman osaavat ja palveluhenkiset ammattilaiset auttavat asiakkaitamme luomaan onnistuneita juhlia ja elämyksiä sekä antavat veloituksetta ideoita ja ohjeita juhlien järjestämiseen. Yhä useammin asiakkaamme tulevat tapaamaan

Juhlamestareitamme jo juhlia suunnitellessaan ja aloittavat juhlien suunnittelun Juhlamaailmassa, jossa saa pienellä rahalla paljon vastinetta.

Tilauksesta Juhlamestarimme pakkaavat esimerkiksi vaikka pehmonallen ilmapallon sisään, jolloin lahjasta rakentuu jotain todella erikoista. Tai tekevät lahjakorin, jonka yläpuolella leijailee valtava noin metrin halkaisijaltaan oleva
pallo kuin pieni kuumailmapallo.

Asiakaspalveluamme on, että tarvittaessa Juhlamestarimme pakkaavat täytetyt pallot asiakkaan autoon. Myös maksuton asiakaspaikoituksemme myymälämme oven edessä takaa sen, että asiointi Juhlamaailmassa on helppoa.

Ilahdutat Juhlamestareitamme erityisesti, jos soitat tai teet verkkokauppamme kautta ennakkotilauksen tarvitsemistasi tuotteista - varsinkin jos tarvitset suuria määriä täytettyjä palloja. Pystymme palvelemaan sinua entistäkin
nopeammin kun pallot ovat jo valmiiksi täytettyinä odottamassa noutoa.  

Koskaan aiemmin ei juhlanjärjestäminen ole ollut näin vaivatonta ja mukavaa.

Mutta kuten oikeassa maailmassakin, kaikkea ei voi kertoa, se on itse koettava! TERVETULOA! 


 JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ
Koskelontie 25 C, 02920 ESPOO
Puh: +358 9 550 055
Fax:  +358 9 8545 1020


JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ PALVELEE
Arkisin         9 – 19
Lauantaisin 9 – 15
Poikkeavat aukioloajat

Huom! Suuret (20 ja 40 litraa) Helium-pullot pystymme parhaiten luovuttamaan arkisin 8-16 välisenä aikana. Muina aikoina sovi luovutuksesta erikseen myyjän kanssa.

Tavoitat meidät myös seuraavien linkkien kautta Info / Myynti / Palaute

Lisätietoja yrityksestämme löydät Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän sivuilta (YTJ).

Kartta Juhlamaailma-myymälään