Asiakaspalvelu

Puh: +358 9 550 055
Ark 9 - 19 | La 9 - 15

Käyttöehdot

YLEISTÄ
Näitä käyttöehtoja sovelletaan käytettäessä Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:n (jäljempänä Ilmapallokeskus) verkkosivustoja (www.ilmapallokeskus.fi, www.juhlamaailma.fi, www.juhlatukku.fi ja www.vappupallot.fi) ja niiden alaisia sekä rinnakkaisia (.eu, .net, .com) sivustoja. Kaikkien Ilmapallokeskuksen verkkosivustojen käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa esitettyjä ehtoja, määräyksiä ja ilmoituksia.

VERKKOSIVUSTOJEN KÄYTTÖ
Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista. Tuotekuvien käyttö ilman ennakkolupaa on kielletty.

KÄYTTÄJÄN VASTUUT
Verkkosivustoilla esiintyvät Ilmapallokeskuksen liiketunnukset ja tuotemerkit sekä näihin liittyvät tavaramerkit ja tuote- tai palvelunimet ovat Ilmapallokeskuksen tai mahdollisesti kolmannen tahon omaisuutta eikä niitä saa käyttää millään tavoin ilman Ilmapallokeskuksen tai asianomaisen kolmannen tahon etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Jos näillä verkkosivuilla olevaa materiaalia tai tavaramerkkejä käytetään tavalla, jota ei ole nimenomaisesti sallittu näissä käyttöehdoissa tai mahdollisissa erityisehdoissa, kyse on sopimusrikkomuksesta ja toiminta voi olla tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja/tai muiden lakien vastaista.

MUUTOKSET ja VASTUUNRAJOITUS
Ilmapallokeskuksella on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkosivustoihin. Ilmapallokeskuksella on oikeus muuttaa yksipuolisesti näitä käyttöehtoja ilmoittamalla asiasta verkkosivuillaan, sähköpostilla tai muutoin kirjallisesti. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Nämä käyttöehdot on viimeksi päivitetty 28.2.2011. Käyttäjän tulee tarkistaa käyttäjäehdot aina verkkosivustoja luettaessa. Muodostaessaan yhteyden verkkosivustoille käyttäjä hyväksyy uusimmat käyttöehdot. Ilmapallokeskuksen käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Ilmapallokeskuksen verkkosivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Ilmapallokeskus varaa oikeuden milloin tahansa estää pääsyn sivuilleen sekä oikeuden muuttaa sivuja tai sulkea sivut. Ilmapallokeskus pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, mukaan lukien tekijänoikeudet, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita.

Verkkosivustojen sisältämät tiedot on tarkoitettu antamaan tietoa yrityksestä sekä sen palveluista ja tuotteista. Ilmapallokeskus ei vastaa verkkosivustoilla olevasta aineistosta, mutta pyrkii pitämään sen ajan tasalla ja varmistamaan sen oikeellisuuden. Ilmapallokeskus sitoutuu kuitenkin vain siihen, että sivut tarjotaan sellaisina kuin ne ovat.

HINNAT
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja milloin tahansa. Tilauksen teon aikana verkkokaupassa ilmoitettu hinta on voimassa koko tilauksen ajan. Ilmapallokeskus Balloon Center Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä,olipa virheen syy mikä tahansa esim. ohjelmointivirhe, lyöntivirhe jne. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan juhlamaailma.fi verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, esim. hintaa ei ole lainkaan. Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

LINKIT
Ilmapallokeskus ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Ilmapallokeskuksen toimesta. Linkit on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi käyttäjälle, mutta Ilmapallokeskus ei ole tarkistanut muiden sivustojen materiaalien sisältöä eikä valvo näitä verkkosivustoja tai niiden sisältöä. Tällaisten verkkosivustojen käyttö tapahtuu niiden omilla ehdoilla ja niitä koskevat eri tietosuojaperiaatteet.

REKISTERÖITYMINEN VERKKOKAUPAN ASIAKKAAKSI
Käyttäjä rekisteröityy Juhlamaailma-verkkokaupan käyttäjäksi täyttämällä sivustolla olevan rekisteröitymislomakkeen ja hyväksymällä käyttöehdot. Rekisteröityminen on maksutonta. Palvelun käyttäjäksi voi rekisteröityä vain luonnollinen henkilö, Ilmapallokeskus voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ
Ilmapallokeskuksen verkkosivustoilla kerätään henkilötietoja käyttäjän rekisteröityessä palveluitten käyttäjäksi, verkkokaupan asiakkaaksi, osallistuessa kilpailuihin tai käyttäjän muutoin lähettäessä Ilmapallokeskukselle henkilötietojaan. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Ilmapallokeskuksen asiakasrekisteriin.

Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ja rekisterin tietoja voidaan käyttää Ilmapallokeskuksen sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Ilmapallokeskus varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.
REKISTERISELOSTE  


KÄYTTÄJÄN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET
Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

YHTEYDENOTOT
Ilmapallokeskus ottaa mielellään vastaan palautetta, kommentteja ja ehdotuksia voidakseen kehittää käyttäjilleen tarjottavia palveluita. Verkkosivustoja koskevissa kysymyksissä tai ongelmissa voi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen webmaster@ilmapallokeskus.fi.