Asiakaspalvelu

Puh: +358 9 550 055
Ark 9 - 19 | La 9 - 15

Maksutavat

Juhlamaailma -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja helposti pankkien verkkomaksuilla, luottokortilla tai tilata tuotteet postiennakolla lähimpään Postin toimipisteeseen. Noutaessasi tilaamasi tuotteet Koskelon myymälästä, voit maksaa tilauksesi myös suoraan myymälässä. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ilmapallokeskus Balloon Center Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.


Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postiennakko

Postiennakko on tuttu ja turvallinen tapa maksaa verkko-ostokset. Maksat tilauksen noutaessasi paketin Postista tai Postin asiamieheltä. Jos valitset maksutavaksi postiennakon, on tuote ja toimituskulut maksettava käteisellä tai suomalaisella pankkikortilla lähetyksen vastaanottamisen yhteydessä. Joissakin postikonttoreissa käy myös luottokortti.

Maksu noudettaessa

Noudettaessa tilaus Ilmapallokeskuksen Juhlamaailma-myymälästä on mahdollista maksaa tilaus käteisellä, pankkikortilla tai Luottokunnan Visa- tai Mastercard-luottokorteilla tai Visa Electronilla. Noutomyynnissä ei ole kyse verkkokaupasta, jolloin sähköisen kaupan käytännesäännöt eivät ole voimassa. (Ei 14 päivän palautusoikeutta).