Asiakaspalvelu

Puh: +358 9 550 055
Ark 9 - 19 | La 9 - 15

Juhlamaailmasta saat häiden teeman väriset ilmapallot, tai hempeät vaaleat pastellisävyt tai omalla painatuksella olevat ilmapallot. Käyttämämme ilmapallot ovat 100% maatuvia. Personoidut ilmapallot saa kun tilaa ne omilla tiedoilla painettuina. Painatukseen kuuluu morsiamen ja sulhasen nimet sekä päivämäärä. Valita voi ilmapallon värin sekä kuvan useasta vaihtoehdosta.

Hääparin pöytä tulee aina olla koristeellinen sekä juhlallinen sillä se on yksi kuvatuimmista kohteista hääpäivänä. Löydät juhlamaailmasta Shampanjalasit, lasinasusteet sekä hauskat Shampanjapullon – koristeet. Tyylikkään vivahteen hääparin pöytään saat vaikka kauniilla ruusukimpulla jossa on kaunis helminauha. Hääparille tarkoitettu puhe säilyy kätevästi puhekotelossa joka on ihana muisto hääparille.

Juhlamaailmasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja valitessa paikkakortteja häävieraille. Valita voi perinteisen paikkakortin tai paikkakortin hääkarkkirasialla. Juhlamaailmasta löytyy erilaisia hääkarkkirasioita perinteisistä malleista hieman persoonallisempiin vaihtoehtoihin.

 

UniQ Day kärryt


Nyt asiakasetuna Juhlamaailman ja UniQ Day:n yhteystyötarjous!

 

Juhlamaailman asiakkaat saavat vuoden 2014 aikana UniQ Day:n karkkikärryvuokrasta -25% (norm 170 eur, Juhlamaailman asiakkaille 127,50 eur sis. Alv) sekä syksyllä järjestettävistä hääsuunnittelukursseista - 25% (norm 99 eur, Juhlamaailman asiakkaille 74,25 eur sis. Alv.). Alennuksen saat koodilla JUHLA14.

Kärryn voi vuokrata ottamalla yhteyttä suoraan Susanna Palmroosiin joko sähköpostitse susanna.palmroos@uniqday.fi tai puhelimitse 0407265116.