Asiakaspalvelu

Puh: +358 9 550 055
Ark 9 - 19 | La 9 - 15

Iloa ilmassa jo vuodesta 1991

Perustimme Ilmapallokeskuksen vuonna 1991. Yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen pyrkimyksemme oli tuottaa ilmapalloilla iloa ihmisille. Uskoimme silloin ja uskomme edelleen, että jos yksi asia tässä maailmassa on yksiselitteisesti positiivinen – niin ilmapallo.

Ilmapalloista tapahtumiin

Ilmapallojen ja juhlatarvikkeiden lisäksi olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksille räätälöityjä kampanjatuotteita sekä tapahtumakokonaisuuksia. Intohimo yhdistettynä alati karttuvaan osaamiseen on johtanut siihen, että olemme tänä päivänä Pohjoismaiden johtava yritys alallamme – josta olemme tietysti kovin ylpeitä. 

Leveitä hymyjä ja hyvää mieltä

Vaikka kasvua on jonkin verran kertynyt, on tehtävämme edelleen pysynyt samana. Ilmapalloilla iloa ilmoille: leveitä hymyjä ja hyvää mieltä sekä ikimuistoisia tapahtumia ja kampanjoita – siinä on olemassaolomme tarkoitus. 

Juhlakauppa Espoossa ja netissä

Juhlamaailma on Pohjoismaiden suurin ilmapallojen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä Espoon Koskelossa. Se on todellinen juhlanjärjestäjän ihmemaa, josta löytyy kaikki juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon.

Juhlamaailmassa palvelevat juhlien ammattilaiset – Juhlamestarit. Heidän kanssaan kannattaa tulla ideoimaan ja suunnittelemaan, niin saat juhlat, joista puhutaan vielä pitkään.

Luotettava yhteistyökumppani

Ilmapallokeskus on kasvanut koko olemassaolonsa ajan maltillisesti ja olemmekin saavuttaneet korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksemme on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa, sertifikaattiin yltääkin vain noin 10 % suomalaisista yrityksistä.

Kauppalehden myöntämä Menestyjä-sertifikaatti kertoo, että yrityksemme on menestyvä - sen kannattavuus, vakavaraisuus sekä maksuvalmius ovat kaikki kunnossa.
Menestyjä-sertifikaatti kertoo, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Suomalaisista yrityksistä noin 1,9 % on oikeutettu Menestyjä-sertifikaattiin.

Ympäristövastuullinen toiminta on meille tärkeä asia ja teemme joka päivä parhaamme myös tämän asian suhteen. Kaikki kumipallomme on valmistettu 100% täysin biohajoavasta luonnonkumista, jokaisen Juhlamaailma-myymälässämme täytettynä myydyn foliopallon varustamme pallopainolla, jotta pallo pysyy saajallaan eikä karkaa luontoon. Suomalainen PYR-merkki kertoo, että yrityksemme kantaa ympäristövastuunsa myös pakkaustensa hyötykäytön osalta.

Yhteystiedot