10 ilmapallon nippu, DO IT YOURSELF

Tuotenumero: 26-9909 Viivakoodi: 6416472032144
Tarkistetaan saatavuutta
29,95 €
Hinta sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
 

Tämä suuri heliumtäytteinen 10 kumipallon nippu sisältää 10 luonnonkumi-ilmapalloa valintasi mukaan. Pallovärit ovat vapaasti valittavissa pallobaarimme valikoimista. Pallobaarin värikartan näet tämän tuotteen lisäkuvista.

Luonnonkumi-ilmapallojen lentotakuu on 3-5 päivää. Ostamasi pallot ovat aina tuoreita juuri sinua varten täytettyjä. Kumipallot kestokäsitellään pidemmän lentoajan saamiseksi. Ne ovat parhaimmillaan noin 3 päivää täytöstä, minkä jälkeen pallon pinta hieman mattaantuu. 

Osta lisäksi tarvitsemasi määrä pallopainoja ja tee itse omat asetelmasi tai ripottele palloja vaikka juhlatilan kattoon – vain mielikuvituksesi on rajana!

Näin se toimii:
1. Lisää tuote ostoskoriin. Tilaa samalla myös muut tarvitsemasi juhlatarvikkeet!

2. Valitse kassalla sinua lähin Juhlamaailma-myymälä, josta haluat tuotteesi noutaa ja valitse kalenterista noutopäivämäärä. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset voi noutaa ILMAN TOIMITUSKULUJA tarvittaessa jo tilausta seuraavana päivänä (pois lukien sunnuntait ja poikkeusaukioloajat).

3. Lisää toivomasi pallojen värit tilauksen lisätietoja-kenttään. Mikäli toivomaasi väriä ei olekaan saatavilla niin siinä tapauksessa olemme sinuun erikseen yhteydessä.
4. Nouda valmis tilaus ilman pitkää jonotusta myymälästä.

 

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää, asiakaspalvelumme palvelee sinua mielellään numerossa 09-550 055 (arkisin klo 9-20 ja lauantaina klo 10-18) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi

 
 
Tarkistetaan saatavuutta
Toimitamme tilaukset yleensä 1-3 päivässä tilauksesta

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikissa verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa ilmainen vaihto ja palautus
Kotimainen yritys joka on perustettu jo vuonna 1991
Voit noutaa verkkokauppatilauksesi aina ilman toimituskuluja