Back to Top

Tärkeää tietoa Juhlamaailman toiminnasta poikkeustilanteessa

Hei Juhlamaailman ystävä!

Mukaudumme edelleen koronaviruksen aiheuttamiin muutoksiin elämässämme ja teemme kaikkemme, että asiakkaamme ja työntekijämme pysyisivät terveinä. 

Tästä johtuen SULJEMME KAIKKI MUUT PAITSI KOSKELON MYYMÄLÄMME TOISTAISEKSI 1.4. ALKAEN.

KOSKELON MYYMÄLÄ ESPOOSSA PALVELEE poikkeusaukioloajoin 8.4.2020 alkaen 
Ma-pe 12-17, la 10-14, su suljettu

Jos haluat tehdä meille Koskelon myymälään noutotilauksen ennakkoon niin se onnistuu tällä hetkellä kätevimmin olemalla yhteydessä suoraan Koskelon myymälään. Soita asiakaspalveluumme +358 9 550 055 tai +358 44 336 2999. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi. Juhlamestarimme auttavat sinua mielellään!  

Ilmoitamme muutoksista verkkokaupassa, Juhlamaailman Facebook-sivulla sekä myymälöiden omilla Facebook-sivuilla.

Ota Facebook-sivumme seurantaan:

Juhlamaailma
Juhlamaailma Forum
Juhlamaailma REDI
Juhlamaailma Iso Omena
Juhlamaailma Koskelo
Juhlamaailma Ratina
Juhlamaailma Mylly

VERKKOKAUPPAMME PALVELEE 24/7

Pyrimme varmistamaan, että verkkokauppamme toimii ongelmitta. Palvellaksemme sinua paremmin, olemme lisänneet toimitustapoihimme KOTIINKULJETUKSEN.

Paketit kulkevat normaalisti eikä näköpiirissä tällä hetkellä ole kuljetusaikojen pidentymisiä tai muita aiheeseen liittyviä ongelmia. Vaikka THL kertoo, että pintojen osuus viruksen leviämisessä ei ole merkittävä olemme silti tuotteiden keräilyssä huomioineet hygienian parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos olet tehnyt jo aiemmin verkkokaupan kautta noutotilauksen ja tiedät juhliesi ajankohdan siirtyvän, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä Juhlamaailman asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi

 

Kiitämme sinua asioimisesta Juhlamaailmassa erilaisissa arjen piristys- ja juhlahankinnoissa. Näin olet osaltasi auttamassa kotimaisen perheyrityksen toiminnan jatkumista.

Näinä vaikeina ja hyvin erikoisinakin aikoina kannustamme kuitenkin ihmisiä ottamaan huumoria ja iloa mukaan arkeen mahdollisuuksien mukaan. Hassuttele vaikka peruukeilla tai asuilla, koristele kotia syntymäpäiväsankarin kunniaksi tai mitä ikinä keksitkin. Kutsu odotettuihin synttäreihin vieraat etänä - nykytekniikkamme sallii monia mahdollisuuksia olla toisella lailla läsnä. Aina on syytä juhlaan, vaikka nyt vähän pienemmällä porukalla. Kaikki ilo ja nauru auttaa meitä jaksamaan!

Kiitos, kun olette meidän matkassa mukana. Pidetään huolta itsestämme ja läheisistä!

Terveisin,
Juhlamaailman henkilökunta

JUHLAMAAILMA