Back to Top

Biohajoava irtoglitter suuri kimalle värisekoitus pinkki 3 g

Varastossa
Tuotenumero
BGM109

Sekoitus kullan- ja pinkinsävyistä suurta kimalletta. Irtoglitterillä upeaa säihkettä juhla-, esiintymis- ja festarimeikkiin.

3,95 €

Biohajoava irtoglitteri pinkin- ja kullansävyinen. Paintglown laadukkaat kimalteet valmistetaan Englannissa. Irtoglitter käy esimerkiksi kasvomaalauksien tai meikin viimeistelyyn, hiuksiin tai kynsilakkaan. Glitter kiinnitetään iholle esimerkiksi glitterin kiinnitysgeelillä. Kimalle heijastaa valoa kauniisti monisävyisenä.


Käyttö: Levitä glitterin kiinnitysgeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle haluamiasi glittervärejä sivellintä apuna käyttäen. Voit myös sekoittaa oman glittergeelin sekoittamalla erillisessä astiassa irtoglitteriä ja glitterin kiinnitysgeeliä keskenään. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vain tarpeeseen – ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla – vältä glitterin joutumista viemäriin.


Tärkeää turvallisuustietoa! Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Ei alle 3-vuotiaille

Lisätiedot
Sesongit- ja kalenterijuhlat Ystävänpäivä
Teema Rakkaus
Väri pinkin sävyt
Pakkauskoko 1
Koko 3 g
Tuoteryhmä Glitterit ja helmiäispuuterit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Biohajoava irtoglitter suuri kimalle värisekoitus pinkki 3 g
  • Keskusvarasto 6 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 6 kpl
  • Juhlamaailma Forum 13 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 16 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 17 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 15 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 12 kpl
JUHLAMAAILMA