Back to Top

Biohajoava irtoglitter suuri kimalle värisekoitus sininen 3 g

Varastossa
Tuotenumero
BGM112

Irtoglitterillä saat upeaa säihkettä esim. juhla- esiintymis- ja festarimeikkiin. Sopii myös vartalolle, hiuksiin ja kynsiin. Kiinnitetään kiinnitysgeelillä. Useita upeita värejä. Lisätietoa ja käyttövinkkejä tuotekuvauksessa.

3,95 €

Biohajoava irtoglitteri

Sekoitus sinisen, turkoosin ja hopeansäyistä suurta kimalletta.

Paintglown laadukkaat kimalteet valmistetaan Englannissa. Irtoglitter käy esimerkiksi kasvomaalauksien tai meikin viimeistelyyn, hiuksiin tai kynsilakkaan. Glitter kiinnitetään iholle esimerkiksi glitterin kiinnitysgeelillä. Kimalle heijastaa valoa kauniisti monisävyisenä.


Käyttö: Levitä glitterin kiinnitysgeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle haluamiasi glittervärejä sivellintä apuna käyttäen. Voit myös sekoittaa oman glittergeelin sekoittamalla erillisessä astiassa irtoglitteriä ja glitterin kiinnitysgeeliä keskenään. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vain tarpeeseen – ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla – vältä glitterin joutumista viemäriin.


Tärkeää turvallisuustietoa! Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Ei alle 3-vuotiaille

Lisätiedot
Väri sinisen sävyt
Pakkauskoko 1
Koko 3 g
Tuoteryhmä Glitterit ja helmiäispuuterit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Biohajoava irtoglitter suuri kimalle värisekoitus sininen 3 g
  • Keskusvarasto 15 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 15 kpl
  • Juhlamaailma Forum 13 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 12 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 14 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 21 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 13 kpl
JUHLAMAAILMA