Varastossa
Tuotenumero
84115141992
Tarjoushinta 9,95 € Normaalihinta 17,95 €

Efektipiilolinssit Kalmari peli ympyrä

Efektipiilolinssit Kalmari peli ympyrä

Tarjoushinta 9,95 € Normaalihinta 17,95 €
Tuotenumero
84115141992

Valitse toimitustapa:

Valitse määrä: Hinta yhteensä: 0,00 €

Kuvaus

Kalmari peli efektilinssit ympyrä

Kosmeettinen efektilinssi päiväkäyttöön. Linssejä voidaan säilyttää pakkauksen avaamisen jälkeen 12 kk. Linssien käyttöönottoa ja säilytystä varten tarvitset myös erikseen ostettavan piilolinssinesteen ja kotelon.


Laadukkaat, pehmeät efektilinssit on valmistettu kansainvälisiä standardeja noudattaen. Pakkaus sisältää yhden parin piilolinssejä. Huom! Piilolinssien sävy silmässä saattaa poiketa kuvasta. Linssin halkaisija 14,5 mm ja kaarevuus 8,7 mm.

Avaamattomina paketissaan linssit säilyvät pakkauksessa ilmoitettuun viimeiseen käyttöpäivään asti. Paketin avaamisen jälkeen linssien käyttöikä on 12 kk, ei kuitenkaan pakkauksessa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.  

Säilytä linssejä aina niille tarkoitetussa kotelossa ja nesteessä. Huomioithan, että säilytyskotelot ja nesteet on ostettavissa erikseen. Tarkemmat käyttö- ja hoito-ohjeet löytyvät pakkauksesta.

Valmistajan ikäsuositus efektilinssien käyttäjälle on 18 vuotta. Efektipiilolinssit on tarkoitettu vain ulkonäön muuttamiseen, eikä niillä voi korvata vahvuuksilla varustettuja piilolinssejä.  


Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Pakkauskoko 2

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS