Back to Top

Numeroilmapallot

Muistot ja kuvat numeroilla
Yksi ehdottomasti suosituimmista ilmapallomalleistamme on numeropallot. Jokavuotinen kuva lapsesta syntymäpäivänä numeroilmapallon kanssa on jo useamman asiakkaamme perinne. Numeroilmapallo onkin upea koristeluelementti syntymäpäiville, oli sitten vuosia kaksi tai kahdeksankymmentä.

Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Pienimmät muotonumerofoliopallomme ovat korkeudeltaan noin 40 cm ja ne suositellaan täytettäväksi ilmalla pakkauksen mukana tulevan pillin avulla (tilavuus liian pieni pysymään ilmassa heliumkaasulla). Isoimmat noin 66 cm ja 86 cm muotonumerofoliopallot voidaan täyttää joko ilmalla tai heliumkaasulla. Muotonumerofoliopallot löydät valikoimastamme hopeisena, kultaisena, ruusukultaisena, mustana tai pinkkinä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Merkkipäivät
Kumipallon pussikoko
Väri
Tuotteen halkaisija
Lisenssi tai tuotemerkki

Näkyvillä 1-30 / 175

Sivu
/ sivu
Laskeva
 1. Numerofolio 2, värikäs 51 cm
  Numerofolio 2, värikäs 51 cm
  30-12667-01
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 3,45 €
 2. Numerofolio 3, värikäs 51 cm
  Numerofolio 3, värikäs 51 cm
  30-12670-01
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 3,45 €

Näkyvillä 1-30 / 175

Sivu
/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA