Back to Top

Irtoglitterpakkaus kullanvärinen ja kultafuksiasek. biohajoava 2x3g

Varastossa
Tuotenumero
HP13
Kimalletta kasvoille, hiuksiin tai kehollle. Biohajoava irtoglitter ja kiinnitysgeeli kätevästi samassa pakkauksessa. Kullan ja fuksian väriset glitterit festareille, polttareihin, kesäjuhliin ja muihin bileisiin.
Alennushinta 6,95 € Normaali hinta 11,95 €

Biohajoava irtoglitter. Pakkaus sisältää kullanväristä irtoglitteriä (suuri kimalle) 3 g sekä sekoituksen fuksian ja kullanvärisetä irtoglitteriä (suuri kimalle) 3 g. Lisäksi pakkauksessa on läpinäkyvä kiinnitysgeeli 13 ml. Kimalle on biohajoavaa. Laadukkaat Paintglow-kosmetiikkatuotteet on valmistettu Englannissa.


Käyttö: Levitä glitterin kiinnitysgeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle halumiasi glittervärejä esimerkiki sivellintä apuna käyttäen. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vaina tarpeeseen - ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois kasvopyyhkeillä tai meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla - vältä glitterin joutumista veimätiin. Varoitus Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Jotkin värit voivat tahrata. Ei alle 3-vuotiaille, sisältää pieniä osia, tukehtumisvaara.

Lisätiedot
Väri kullanvärinen
Pakkauskoko 1
Koko 2 x 3 g + 13 ml
Tuoteryhmä Kasvoväripaletit ja maskeeraussetit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Irtoglitterpakkaus kullanvärinen ja kultafuksiasek. biohajoava 2x3g
  • Keskusvarasto 9 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 9 kpl
  • Juhlamaailma Forum 18 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 8 kpl
  • Juhlamaailma Ratina Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 6 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 1 kpl
JUHLAMAAILMA