Back to Top

Irtoglitterpakkaus lilan ja vihertävän sävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysg

Varastossa
Tuotenumero
HP09
Kimalletta kasvoille, hiuksiin tai keholle. Biohajoava irtoglitter ja kiinnitysgeeli kätevästi samassa pakkauksessa. Nämä glitterin sävyt sopivat hyvin vaikka merenneidolle ja vedenalaiseen maailmaan.
11,95 €
Pakkaus sisältää lilan sävyistä irtoglitteriä (suuri irtokimalle) 3 g, sekä sekoituksen lilan, pinkin ja vihertävän sävyistä kimalletta (suuri irtokimalle) 3 g. Lisäksi pakkauksessa on läpinäkyvä kiinnitysgeeli 13ml. Kimalle on bio-hajoavaa.

Käyttö: Levitä glitterin kiinnitygeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle haluamiasi glittervärejä esimerkiksi sivellintä apuna käyttäen. Voit myös sekoittaa oman glittergeelin sekoittamalla erillisessä astiassa irtoglitteriä ja glitterin kiinnitysgeeliä keskenään. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vain tarpeeseen – ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois kasvopyyhkeillä tai meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla – vältä glitterin joutumista viemäriin. 

Tuote on vesipohjainen, tuoksuton ja täysin vegaaninen.
Paintglown kosmetiikkatuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Niitä ei ole testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Varoitus! Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Jotkin värit voivat tahrata. Ei alle 3-vuotiaille.

Lisätiedot
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Glitterit ja helmiäispuuterit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Irtoglitterpakkaus lilan ja vihertävän sävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysg
  • Keskusvarasto 49 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 13 kpl
  • Juhlamaailma Forum 22 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 8 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 9 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 17 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 6 kpl
JUHLAMAAILMA