Back to Top

Irtoglitterpakkaus turkoosi ja vihreänsävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysgeeli

Varastossa
Tuotenumero
HP11
Kimalletta kasvoille, hiuksiin tai kehollle. Biohajoava irtoglitter ja kiinnitysgeeli kätevästi samassa pakkauksessa. Turkoosin, vihreän ja kullanväriset kimalteet tuovat mieleen merenneidot ja vedenalaisen maailman.
Alennushinta 6,95 € Normaali hinta 11,95 €

Pakkaus sisältää turkoosin väristä irtoglitteriä (suuri irtokimalle) 3 g sekä sekoituksen vihreää, turkoosia ja kullanväristä glitteriä (suuri irtokimalle) 3 g. Lisäksi pakkauksessa on läpinäkyvä kiinnitysgeeli 13 ml. Kimalle on biohajoavaa. Laadukkaat Paintglow-kosmetiikkatuotteet on valmistettu Englannissa.


Käyttö: Levitä glitterin kiinnitysgeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle halumiasi glittervärejä esimerkiki sivellintä apuna käyttäen. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vaina tarpeeseen - ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois kasvopyyhkeillä tai meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla - vältä glitterin joutumista veimätiin. Varoitus Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Jotkin värit voivat tahrata. Ei alle 3-vuotiaille, sisältää pieniä osia, tukehtumisvaara.

Lisätiedot
Väri vihreän sävyt
Pakkauskoko 1
Koko 2x3g+13 ml
Tuoteryhmä Kasvoväripaletit ja maskeeraussetit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Irtoglitterpakkaus turkoosi ja vihreänsävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysgeeli
  • Keskusvarasto 9 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 9 kpl
  • Juhlamaailma Forum 22 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 17 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 16 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 27 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 11 kpl
JUHLAMAAILMA