Back to Top

Irtoglitterpakkaus turkoosinsävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysgeeli

Varastossa
Tuotenumero
HP08
Kimalletta kasvoille, hiuksiin tai keholle. Biohajoava irtoglitter ja kiinnitysgeeli kätevästi samassa pakkauksessa.
11,95 €

Pakkaus sisältää turkoosin väristä irtoglitteriä (suuri irtokimalle) 3 g, sekä sekoituksen lilaa, vihreää ja kullanväristä kimalletta (suuri irtokimalle) 3 g. Lisäksi pakkauksessa on läpinäkyvä kiinnitysgeeli 13 ml. Kimalle on biohajoavaa. Laadukkaat Paintglow-kosmetiikkatuotteet on valmistettu Englannissa.

Käyttö: Levitä glitterin kiinnitygeeliä haluamaasi kohtaan iholle tai hiuksiin ja taputtele päälle haluamiasi glittervärejä esimerkiksi sivellintä apuna käyttäen. Voit myös sekoittaa oman glittergeelin sekoittamalla erillisessä astiassa irtoglitteriä ja glitterin kiinnitysgeeliä keskenään. Levitä valmis geeli iholle siveltimellä. Kokeile myös sekoittaa suurta ja hienojakoisempaa glitteriä keskenään! Tee valmista geeliä aina vain tarpeeseen – ylimääräinen geeli kuivuu käyttökelvottomaksi avoimeen astiaan tai säilytä geeli ilmatiiviissä astiassa. Pyyhi glitter pois kasvopyyhkeillä tai meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla – vältä glitterin joutumista viemäriin.

Varoitus! Älä käytä silmien tai huulien ympärillä. Jotkin värit voivat tahrata. Ei alle 3-vuotiaille.

Ainesosat:
Fix gel: Aqua (water), alcohol denat, VP/VA copolymer, panthenol, carbomer, aminomethyl propanol, disodium edta, may contain +/- glycerin
Glitter: rayon, glycerin, styrene/acrylates copolymer, water (aqua), urea, may contain (+/-): FD&C blue 1 al lake (CI42090), D&C RED 7 CA lake (CI 15850), FD&C Yellow 5 al lek (CI19140), aluminum powder (CI77000)

Lisätiedot
Sesongit- ja kalenterijuhlat Halloween
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Glitterit ja helmiäispuuterit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Irtoglitterpakkaus turkoosinsävyt biohajoava 2x3g+kiinnitysgeeli
  • Keskusvarasto 86 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 12 kpl
  • Juhlamaailma Forum 12 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 7 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 14 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 17 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 13 kpl
JUHLAMAAILMA