Back to Top

Leivonta-yhteistyö Confetti Oy:n kanssa

Confetti ja Juhlamaailma yhteistyöhön luomalla Suomen laajimman leivonnan ja juhlien järjestämisen kokonaisuuden.

Juhlamaailma-myymälä kauppakeskus Myllyssä on uudistunut ja tuttujen juhlatarvike- ja naamiaisasujen valikoima täydentynyt Confetin leivontatuotevalikoimalla. Uusi tuotekokonaisuus tarjoaa Juhlamaailman asiakkaille ainutlaatuisen valikoiman juhlien järjestämiseen. Leivonnan tuotevalikoimalisäys on lähes 700 tuotetta ja täydentää Juhlamaailman erittäin laajaa juhlatuotevalikoimaa. Tervetuloa yhden pysähdyksen juhlakauppaan: leivo, kata, koristele, pukeudu ja JUHLI!

Nyt Confetin laadukkaat leivontatuotteet ovat saapuneet myös Redin ja Sellon Juhlamaailma-myymälöihin suurella kotileipurin unelmavalikoimalla sisältäen mm. erilaisia kakku- ja muffinssivuokia, muotteja, leivontakoristeita ja -värejä, koristeluvälineitä, kakkualustoja ja -laatikoita. Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan!

Confetti on erikoisleivontatarvikkeiden edelläkävijä Suomessa ja osa saksalaista Dr. Oetker konsernia. Confetin Petri Tuomela iloitsee uudesta aluevaltauksesta. "Erikoisleivontatarvikkeiden johtavana toimijana olemme erittäin iloisia yhteistyöstä toisen alansa johtavan toimijan, Juhlamaailman kanssa. Yhteistyön tuloksena pystymme luomaan tuotevalikoiman, johon kumpikaan toimija ei yksin pystyisi ja tässä toteutuu klassinen yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi".

JUHLAMAAILMA