Back to Top

JUHLAMAAILMA-KETJU LAAJENEE JA AVASI UUDEN MYYMÄLÄN ESPOOSEEN KAUPPAKESKUS SELLOON HELMIKUUSSA 2021

Juhlamaailma ylpeänä esittää: avasimme seitsemännen myymälämme Espooseen ja toimme juhlien järjestämisen ilon sekä arjen hauskuuden kauppakeskus Sellon asiakkaiden saataville. Tervetuloa palvelevaan juhlanjärjestäjän paratiisiin!

– Perheyrityksemme avasi seitsemännen Juhlamaailma-myymälän Sellon 2. kerrokseen. Iloiset ilmapallot, värikkäät koristeet, kaunis kattaus ja hauskat asusteet luovat tunnelmaa juhliin, vaikka suuremmalla porukalla ei saisikaan vielä kokoontua. Niiden avulla tärkeät hetket tallentuvat myös näyttäviksi kuviksi ja iloisiksi muistoiksi. Me autamme nostamaan merkkipäivät arjen yläpuolelle, toteaa liiketoimintajohtaja Jonna Nieminen Juhlamaailmasta.

Juhlamaailmasta saat kaikkea juhliin: kattausta, koristeita, ilmapalloja, ilmapalloasetelmia, naamiaisasuja ja maskeeraustuotteita erilaisiin teemoihin ja elämän kohokohtiin. Ammattitaitoisilta Juhlamestareiltamme saat parhaat vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen.

Ota Juhlamaailma Sellon Facebook-sivu seurantaan ja olet kuulolla tulevista tarjouksista ja ajankohtaisista juhlavinkeistä.

Suomalainen perheyritys uskoo tulevaan ja laajenee korona-aikana

Juhlamaailma on Pohjoismaiden suurin juhlatarvikkeita ja ilmapalloja myyvä perheyritys, joka toimii verkossa ja kivijalkamyymälöissä suurimmissa kaupungeissa. Vuodesta 1991 asti iloa elämään tuonut Juhlamaailma tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia juhlatarvikkeita niin synttäreille, häihin kuin erilaisiin teemajuhliinkin. Juhlamaailman tuhansien tuotteiden valikoimasta löytyy tuotteita kattaukseen, naamiaisiin ja runsas valikoima koristeita. Lisäksi Juhlamaailmasta saat folio- ja ilmapalloja sekä täyttölaitteet ja tykötarpeet ilmapallojen kiinnitykseen.

Itse järjestettävien juhlien suosio on kasvanut viime vuosina ja niihin halutaan panostaa enemmän. Suomeen on viime aikoina myös rantautunut erilaisia uusia juhlateemoja kuten Halloween ja Baby Shower, joihin panostus on kasvanut vuosi vuodelta.

Juhlamaailma-myymälät palvelevat Espoon Koskelossa, kauppakeskus Iso Omenassa ja Sellossa, Helsingissä kauppakeskus Forumissa ja REDIssä, Tampereella kauppakeskus Ratinassa sekä Raisiossa kauppakeskus Myllyssä osaavalla henkilökunnalla. Myymälöiden palvelevat Juhlamestarit antavat juhlavinkkejä ja auttavat ammattitaidolla järjestämään ikimuistoiset ja yksilölliset juhlat.

Juhlamaailma valittiin Love me do -häätapahtumassa vuoden hääkaupaksi 2018.

Yhteystiedot:
Juhlamaailma Sello
Kauppakeskus Sello 2. krs
puh. 044 723 6480
asiakaspalvelu.sello@juhlamaailma.fi
www.juhlamaailma.fi
Juhlamaailma Sello Facebookissa

JUHLAMAAILMA