Back to Top

4th Of July

4th of July
Neljäs heinäkuuta vietetään Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä 4th of July. Amerikan itsenäisyyspäivä on ehdottomasti yksi amerikkalaisten tärkeimmistä pyhäpäivistä, jonka vietto on rantautunut myös muualle maailmaan, Suomeenkin! Tähän amerikkalaiseen juhlaan kuuluu perinteisesti piknikit, ilotulitukset, paraatit ja konsertit sekä baseball.

Verkkokaupastamme löydät kaikki sopivat tuotteet 4th of July -päivän viettoa varten! Amerikan itsenäisyyspäivän teemaväri on sini-puna-valkoinen, joten sommittele kattausastiat, pöytäliinat, koristeet ja ilmapallot sävy sävyyn. Tutustu Juhlamaailman 4th of July -tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti!
Puna-sini-valkoinen kattaus Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä -juhliin
Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä -juhliin kuuluu olennaisena osana kerääntyä perheiden ja ystävien kanssa takapihoille ja puistoihin viettämään piknikkiä. Juhlamaailman muovi- ja kertakäyttöastioilla katat piknik-herkkusi näppärästi. Laadukkaat kertakäyttöastiat tekevät ulkona syömisestä ja piknikistä helpompaa sekä rennompaa.

Meidän valikoimastamme löydät kätevästi kaikki sopivat kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet sekä tarjoiluastiat ja -välineet Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän juhlintaa varten. Kylmät juomat tarjoilet turvallisesti muovisista mukeista ja viinilaseista tai kertakäyttöisistä pahvimukeista. Kattausta voit piristää myös muovisella pöytäliinalla sekä kauniilla lautasliinoilla. Kaikki kattaustarvikkeemme on saatavilla Amerikan itsenäisyyspäivän teeman mukaisesti puna-sini-valkoisina.
Amerikka-teemajuhlat
Näyttävät koristeet Amerikka-teemajuhliin loihdit Juhlamaailman suurella koriste- ja ilmapallo-valikoimalla. Oli juhlan tarkoitus sitten Amerikan itsenäisyyspäivä tai työpaikan Amerikka-teemajuhlat, tunnelman luot Flying colours USA -tuotteilla sekä yhteen sopivilla sini-puna-valkoisilla koristeillamme. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monen monta erilaista somistetta, mm. ripustettavia viirinauhoja, paperilyhtyjä, paperiköynnöksiä ja USA-foliopalloja.

Amerikka-teemajuhlat eivät ole mitään ilman ihastuttavia pom pomeja. Muista myös teemaan sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit! Juhlamaailmasta saat kaikki Amerikka-teemajuhlien koristeet netistä, suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Vinkit 4th of July -kemuihin

4th of July kattaus

Grilliherkkujen kimppuun

Yhdistä Flying colours USA -kattaussarjaan yksivärisiä valkoisia, sinisiä ja punaisia lautasia ja mukeja raikkaaksi kokonaisuudeksi.
Valitse valkoisia, sinisiä ja punaisia kattaustuotteita

4th of July punaruutu

Puna-valkoruutu mukaan kattaukseen

Hampurilaisia ja hodareita tarjoat grillijuhlissa näppärästi valko-punaruutuisista tarjoiluastioista. Ne sopivat myös muiden herkkujen tarjoiluun.
Tutustu koko puna-valkoruutu-sarjaan

4th of July koristeet

Koristeet teemaväreissä

Amerikan itsenäisyyspäivän juhlintaan kuuluu runsas koristelu tähtilipun väreissä. Valitse eri värisiä paperikoristeita juhla- tai ulkotilan koristeluun.
Sini-puna-valkoiset koristeet

4th of July cowboy

Howdy!

Amerikkalaisista amerikkalaisin hattu on cowboy-hattu. Viimeistele itsenäisyyspäivän tunnelma valikoimamme hatuilla, perinteisellä tai kruunulla varustettuna.
Valitse oma cowboy-hattusi

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA