Back to Top

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivä
Suomen itsenäisyyspäivä on 6.12. ja sitä vietetään aina hyvin perinteisellä tavalla. Juhlapäivä on yleensä hyvin isänmaallinen ja sinivalkoinen. Tapana on nostaa salkoon siniristilippu ja sytyttää kynttilät kodeissa ja haudoilla. Suomen itsenäisyyspäivän perinteitä ovat itsenäisyyspäiväillalliset sekä Tuntematon sotilas -elokuva ja itsenäisyyspäivän vastaanotto Presidentinlinnassa, jotka tulevat joka vuosi televisiosta yhtä varmasti kuin itsenäisyyspäivä.

Verkkokaupastamme löydät kaikki parhaat tuotteet Suomen itsenäisyyspäivän viettoon! Tutustu Juhlamaailman itsenäisyyspäivä-tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti.
Itsenäisyyspäivän menu, kattaus ja koristelu
Järjestä perheelle ja ystäville ikimuistoiset itsenäisyyspäivän illalliset teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Itsenäisyyspäivän menu koostuu tietenkin suomalaisista raaka-aineista ja pääruokana voisi olla vaikka paahtofileetä ja juurespyreetä. Kaunis kattaus on puoli ruokaa, joten panosta näyttävään kattaukseen.

Juhlamaailman laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioilla katat itsenäisyyspäivän menun koreaksi. Kattavasta valikoimastamme löydät sini-valkoiseen teemaan sopivat kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat ja lautasliinat. Ennen itsenäisyyspäivän menun nauttimista on useasti tapa nostaa malja Suomen itsenäisyydelle, joten meidän valikoimasta löydät myös tyylikkäät muoviset shampanjalasit.

Perinteinen Itsenäisyyspäivä on väriltään sinivalkoinen, joka on somistettu Suomi-aiheisella rekvisiitalla. Juhlamaailmasta löydät runsaan valikoiman niin yksivärisiä sekä sinivalkoisia koristeita. Muista myös teemaan sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit.
Itsenäisyyspäivä – askartelu lasten kanssa
Usein lapset askartelevat kouluissa ja kerhoissa itsenäisyyspäivän kynttilöitä ja Suomen lippuja. Kun on itsenäisyyspäivä, askartelu voi jatkua myös kotona. Tuunatkaa yhdessä itsenäisyyspäivän juhliin koristeelliset pahvihatut tai herkkupussit naposteltavia varten.

Askartelun lomassa itsenäisyyspäivään voi valmistautua myös maskeerauksella. Virittäydy Suomi-tunnelmaan meikkaamalla itsesi ja kaverisi sini-valkoisilla kasvoväreillä. Lopputuloksen viimeistelet hauskalla pupunkorvapannalla, Suomi-teemalla totta kai. Juhlamaailmasta voit tilata myös ilmapalloja, serpentiiniä ja Suomenlippu-köynnöksiä. Näillä itsenäisyyspäivän koristeilla loihdit kodin suomalaiseen juhlatunnelmaan.

Itsenäisyyspäivä, askartelu lasten kanssa ja maukas itsenäisyyspäivän menu ennen näkemättömillä koristeilla kuulostaa loistavalta suunnitelmalta. Tilaa koristeet netistä ja saat tilauksen kotiovellesi itsenäisyyspäiväksi.

Näin järjestät onnistuneet Itsenäisyyspäivän juhlat

Itsenäisyyspäivä shampanjalasit

Malja Suomelle!

Juhlamaailmassa on laaja valikoima erilaisia laseja ja shampanjamaljan nostamiseenkin useita vaihtoehtoja. Kertakäyttöiset lasit vapauttavat isännän ja emännän tiskivuorosta.
Valitse mieleisesi shampanjalasi

Itsenäisyyspäivä ilmapallot

Ilmapalloilla iloa ja näyttävyyttä

Ilmapallot tuovat aina juhlan tuntua ja niillä somistat ison juhlatilan näyttävästi tai tuot pieneen tilaan iloa muutamalla pallolla.
Valitse sini-valkoiset ilmapallot

Itsenäisyyspäivä kannatus

Hyvä Suomi!

Itsenäisyyspäivänä voi heilutella Suomen lippua ja painaa päähän pupunkorvapannan Suomen lipuilla. Muista kannatustuotteemme myös, kun Suomi mittelöi mitaleista!
Valitse omat Suomi-tuotteet

Itsenäisyyspäivä asusteet

Isänmaallisia asusteita

Itsenäisyyspäivän tunnelmaa kohotat helposti erilaisilla sinivalkoisilla peruukeilla, leillä ja ruseteilla.
Klikkaa sinivalkoisiin asusteisiin

Itsenäisyyspäivä shampanjalasit

Panosta kauniiseen kattaukseen

Organzalla ja tyllillä somistat juhlatilan näyttävästi. Organzalla koristat myös juhlapöydän kauniisti esimerkiksi kahta eri väristä organzaa pyörittämällä toistensa ympäri.
Tutustu organza- ja tyllivalikoimaamme

Itsenäisyyspäivä helminauhat

Vähän kimalletta mukaan

Juhlamaailmassa on ihana valikoima säihkyviä jäähelmiä, helminauhoja ja kristallihelminauhoja, jotka tekevät kattauksesta ja koristelusta astetta juhlavamman, mutta sopivat myös arkeen ja kodin sisustamiseen.
Ihastu kristalli- ja helminauhoihimme!

Itsenäisyyspäivä ripustettavat

Koristele viirinauhoilla ja paperikoristeilla

Valikoimassa on paljon erilaisia ripustettavia koristeita Suomen lipun väreissä. Lisää vielä valosarja, niin saat tunnelmallisen fiiliksen juhlatilaan.
Valitse mieleisesi koristeet

Itsenäisyyspäivä kattaus

Kauniiseen kattaukseen

Kattausvalikoimassa on helppojen kertakäyttöastioiden lisäksi myös paljon muita kattausta helpottavia ja kaunistavia tuotteita kuten kaitaliinoja, tarjoiluastioita ja paikkakortteja pidikkeineen.
Tutustu koko kattausvalikoimaamme

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA