Back to Top

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivä
Suomen itsenäisyyspäivä on 6.12. ja sitä vietetään aina hyvin perinteisellä tavalla. Juhlapäivä on yleensä hyvin isänmaallinen ja sinivalkoinen. Tapana on nostaa salkoon siniristilippu ja sytyttää kynttilät kodeissa ja haudoilla. Suomen itsenäisyyspäivän perinteitä ovat itsenäisyyspäiväillalliset sekä Tuntematon sotilas -elokuva ja itsenäisyyspäivän vastaanotto Presidentinlinnassa, jotka tulevat joka vuosi televisiosta yhtä varmasti kuin itsenäisyyspäivä.

Verkkokaupastamme löydät kaikki parhaat tuotteet Suomen itsenäisyyspäivän viettoon! Tutustu Juhlamaailman itsenäisyyspäivä-tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti.
Itsenäisyyspäivän menu, kattaus ja koristelu
Järjestä perheelle ja ystäville ikimuistoiset itsenäisyyspäivän illalliset teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Itsenäisyyspäivän menu koostuu tietenkin suomalaisista raaka-aineista ja pääruokana voisi olla vaikka paahtofileetä ja juurespyreetä. Kaunis kattaus on puoli ruokaa, joten panosta näyttävään kattaukseen.

Juhlamaailman laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioilla katat itsenäisyyspäivän menun koreaksi. Kattavasta valikoimastamme löydät sini-valkoiseen teemaan sopivat kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat ja lautasliinat. Ennen itsenäisyyspäivän menun nauttimista on useasti tapa nostaa malja Suomen itsenäisyydelle, joten meidän valikoimasta löydät myös tyylikkäät muoviset shampanjalasit.

Perinteinen Itsenäisyyspäivä on väriltään sinivalkoinen, joka on somistettu Suomi-aiheisella rekvisiitalla. Juhlamaailmasta löydät runsaan valikoiman niin yksivärisiä sekä sinivalkoisia koristeita. Muista myös teemaan sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit.
Itsenäisyyspäivä – askartelu lasten kanssa
Usein lapset askartelevat kouluissa ja kerhoissa itsenäisyyspäivän kynttilöitä ja Suomen lippuja. Kun on itsenäisyyspäivä, askartelu voi jatkua myös kotona. Tuunatkaa yhdessä itsenäisyyspäivän juhliin koristeelliset pahvihatut tai herkkupussit naposteltavia varten.

Askartelun lomassa itsenäisyyspäivään voi valmistautua myös maskeerauksella. Virittäydy Suomi-tunnelmaan meikkaamalla itsesi ja kaverisi sini-valkoisilla kasvoväreillä. Lopputuloksen viimeistelet hauskalla pupunkorvapannalla, Suomi-teemalla totta kai. Juhlamaailmasta voit tilata myös ilmapalloja, serpentiiniä ja Suomenlippu-köynnöksiä. Näillä itsenäisyyspäivän koristeilla loihdit kodin suomalaiseen juhlatunnelmaan.

Itsenäisyyspäivä, askartelu lasten kanssa ja maukas itsenäisyyspäivän menu ennen näkemättömillä koristeilla kuulostaa loistavalta suunnitelmalta. Tilaa koristeet netistä ja saat tilauksen kotiovellesi itsenäisyyspäiväksi.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA