Back to Top

Mardi Gras

Mardi Gras
New Orleansin kuumat rytmit raikuvat, paraati tempaisee mukaansa kulkiessaan kaupungin katujen halki, ihmiset tanssivat, upeasti pukeutuneet ja naamioituneet väkijoukot ihastelevat ohi lipuvia karnevaalikulkueita ja vastaanottavat ilmassa heiteltäviä helminauhoja ja leikkirahoja. Kiehtovan värikylläinen festivaali, Mardi Gras, on saapunut kaupunkiin!

Katolisissa maissa paastoaminen kuuluu olennaisena osana pääsiäisen aikaan, joten sitä ennen on aiheellista juhlia kunnolla, jotta jaksaa pitkän, edessä olevan paaston ajan. Karnevaalikausi, joka siis katolisissa maissa tarkoittaa jäähyväisten jättämistä lihalle, käynnistyy jo loppiaisena ja juhlahumu huipentuu 47 päivää ennen pääsiäistä vietettävään Mardi Grasiin eli ”rasvatiistaihin”. Silloin padat notkuvat viimeistä kertaa ennen paastoamista mahdollisimman rasvaisia liharuokia, ihmiset tanssivat kaduilla, syövät, juovat, laulavat ja juhlivat kuin viimeistä päivää. Pukeudutaan naamioihin, värikkäisiin helmiin, kultaan ja kimallukseen, höyheniin ja näyttävän värikkäisiin asuihin, sillä edessä olevien piinaviikkojen aikana ei moiseen ilakointiin riitä energiaa.
Karnevaalitunnelmaa
Mardi Gras on kuin joulu tai halloween, juhla joka kuuluu kaikille. Se on rantautunut ympäri maailmaa ja sen juhlinta on saanut lukuisia erilaisia muotoja, Rio de Janeiro viettää sambakarnevaaliaan, lukuisat Euroopan maat juhlivat näyttävine, uskonnollisine kulkueineen ja pukujuhlineen, Venetsia naamioituu tänä karnevaaliaikana ja meillä täällä Suomessakin vietetään laskiaistiistaita pulkkamäen, hernerokan ja laskiaispullien merkeissä! Mardi Gras on todella värikylläinen juhla, jonka perusväreinä on aikojen alusta asti tunnettu vihreä, violetti ja kulta. Näistä jokaisella on oma merkityksensä, vihreä kuvastaa uskoa, violetti oikeutta ja kulta voimaa.

Mardi Gras on ennenkaikkea yltäkylläisyyden ilotulitusta kaikelle kansalle. Näissä juhlissa tyyli on vapaa, kunhan se ampuu yli ja kaikkea on mahdollisimman paljon! Tämä rytmejä, musiikkia, tanssia, laulua, ilonpitoa, syömistä ja juomista yli kaiken kunnioittava juhlahumu onkin omiaan meidän suomalaisten alkukevääseen taittamaan pitkää kaamoskautta ja mikäpä tämän parempi syy olisi kutsua ystäviä yhteen!

Astu mukaan tähän satumaiseen runsauden karnevaaliin, jossa ei säästellä pukeutumisessa, riehakkuutta riittää yömyöhään, juhlinta on yltäkylläistä, hauskanpidolle annetaan kaikkensa, rytmit soivat rikkaina ja tanssiminen ei lopu koskaan. Antaudu Mardi Grasin vietäväksi ja juhli kuin viimeistä päivää!

Vinkit Mardi Gras -karnevaalitunnelmaan

Mardi Gras asut

Silmikot Mardi Grasiin

Upeat silmikot kuuluvat olennaisena Mardi Grasiin luonteeseen. Juhlamaailmasta löydät silmikoita eri materiaaleissa ja häikäisevästi koristeltuina höyhenillä ja glitterillä.
Valitse oma salaperäinen silmikkosi

Mardi Gras korut

Vihreää, violettia ja kultaa!

Mardi Gras on värikylläinen juhla, jonka perusvärejä ovat vihreä, violetti ja kulta. Ripusta kaulaasi jotain näistä teemaväreistä.
Valitse korut Mardi Grasiin

Mardi Gras glitterit

Glitteriä silmäkulmaan

Saat silmäkulmaan Mardi Gras -henkessä lisää säihkettä irtoglittereillä ja helppokäyttöisillä glitter-eyelinereilla ja -geeleillä.
Klikkaa glitteri-valikoimaan

Mardi Gras valotuotteet

Hohda pimeässä

Juhlamaaimasta saat pimeässä hohtavia koruja, neon-efektivärejä ja uv-glittergeelejä, joilla loistat valojen välkkeessä.
Näillä tuotteilla hohdat pimeässä

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA