Back to Top

Oktoberfest

Oktoberfest
Oktoberfest on syksyinen ja railakas olutfestivaali, joka kokoaa kaikki oluen ystävät juhlimaan yhdessä! Tämä perinteinen olutfestivaali järjestetään joka vuosi syys- ja lokakuun vaihteessa Saksan Münchenissä ja sitä vietetään kaksi viikkoa miljoonien oluen ystävien voimin. Tähän perinteiseen saksalaiseen olutjuhlaan kuuluvat niin virtaavat oluthanat, maukkaat Bratwurst-makkarat ja hapankaali, iloiset pelimannit sekä näyttävät tarjoilijattaret tirolilais-mekoissaan kuin taatusti riehakas meininki! Oktoberfest-juhlinnat ovat vuosien myötä levinneet myös ympäri maailmaa vietettäviksi riemukkaiksi olutjuhliksi.

Oktoberfesteihin sopivat juhlatarvikkeet, koristeet ja asut saat hankittua helpoiten verkkokaupastamme. Olipa suunnitteilla sitten lähteä Saksaan Oktoberfest-festivaaleille tai järjestää omat olutjuhlat, niin löydät kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta. Tutustu verkkokauppamme Oktoberfest-tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti.
Olutfestivaali - Kattaus ja koristelu
Pimeneviin syysiltoihin tuo piristystä, kun järjestät omat olutfestivaalit kotonasi. Kutsu ystävät juhlimaan herkullisten saksalaisten ruokien ja oluen parissa. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet onnistuneeseen olutfestivaali-tapahtumaan.

Järjestä ikimuistoiset Oktoberfest-juhlat teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioilla katat juhlapöydän koreaksi olutfestivaali-teemaan. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä lautasliinat.

Perinteinen Oktoberfest-kattaus on väriltään sinivalkoinen ja kuvioltaan joko ruudullinen tai salmiakkikuvioinen. Ja somisteena on tietenkin olut-aiheinen rekvisiitta. Meiltä löydät runsaan valikoiman niin yksivärisiä sinisiä ja valkoisia kuin sini-valkoisia olutfestivaali-kattaustuotteita ja koristeita.

Koristele juhlatila esimerkiksi viirinauhoilla, Oktoberfest-lipulla sekä sinivalkoisilla paperisilla koristeilla. Lisää vielä teemaan sopivat hauskat lasinaluset kaljatuoppien alle ja Oktoberfest-cocktail-liput somisteeksi tarjoiltaviin. Muista myös olutfestivaaleihin sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit juhlatilan koristeeksi.
Oktoberfest-asu
Oktoberfest-juhlissa kuuluu luonnollisesti olla teemaan sopiva Oktoberfest-asu. Asuvalikoimamme on runsas, monipuolinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Oktoberfest-tunnelman kruunaa perinteiset saksalaiset vaatteet - miehillä leaderhosenit eli nahkahousut ja naisilla dirndl-mekot eli tirolilaismekot. Tiesithän, että dirndl-asun esiliinan rusetin solmimiskohta kertoo, millä mielellä olet liikenteessä? Oikealla puolella vyötäröä sidottu rusetti kertoo asun kantajan olevan varattu, kun taas vasemmalle sidottuna rusetti kertoo henkilön olevan sinkku. Keskelle eteen sidottu rusetti kertoo henkilön olevan neitsyt ja taakse sidottu rusetti henkilön olevan töissä juhlahumussa.
Valikoimastamme löydät myös runsaan määrän erilaisia hauskoja Oktoberfest- ja tirolilaishattuja, pantoja sekä hupilaseja, joilla asustat itsesi ja juhlavieraat vaivattomasti olutfestivaalin teemaan. Tilaa Oktoberfest-asut helposti netistä.

Näillä järjestät onnistuneet Oktoberfest-juhlat

Oktoberfest kattaus

Kata teemaväreissä

Oktoberfestin teemaväri on sininen ja valkoinen, mutta voit yhdistää siihen mitä vaan yksiväristä kattausta. Valikoimastamme löytyy helpot kertakäyttöastiat ja tiskaamisen voi unohtaa.
Tutustu värikattausvalikoimaan

Oktoberfest koristelu

Olutjuhlaan olut-teemaa

Oktoberfestiin kuuluu olennaisena olut ja juhlassa voi hassutella kaikella mikä liittyy olueeseen.
Olutta päässä ja silmissä

Oktoberfest olutlasit

Ei olutta ilman lasia

Oluestahan Oktoberfesteissa on päällimmäisenä kyse ja meiltä saat erilaisia hauskoja olutlaseja ja kunnon tuoppeja.
Valitse oma olutlasisi

Oktoberfest asusteet

Asusteet olutjuhlaan

Oktoberfestiin kuuluu erilaiset hatut ja lettiperuukit. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi täydentämään Oktoberfest-asua.
Valitse teemaan asusteet

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA