Back to Top

Pääsiäinen

Pääsiäinen
Pääsiäinen on perinteikäs kristillinen juhla, jolloin muistetaan Jeesuksen ylösnousemusta – kyseessä onkin käytännössä kristinuskon tärkein ja vanhin juhla. Mutta yhtä lailla pääsiäiseen liitetään kivat pääsiäismunat, vihreänä kasvava rairuoho, pääsiäisvitsat ja virpominen, puput, tiput ja noidat sekä hilpeä tunnelma – ei ole mitään syytä viettää hienoa juhlapäivää liian hartaissa tunnelmissa, vaan pääsiäinen on yhtä hyvä juhlapyhä hankkia kunnon karnevaalitunnelmaa, kuin mitkä tahansa muutkin juhlat. Jos olet järjestämässä isompia juhlia aikuisille tai lapsille, meiltä saat kattavasti kaiken mitä juhlien järjestämiseen tarvitset koristeiden, rekvisiitan, asujen ja kattaustarvikkeiden puolesta.

Totta se on: valikoimistamme löydät kaikki tarvitsemasi juhlatarvikkeet ja tuotteet mukavaan pääsiäiseen. Jos mielessäsi on vaikkapa lastenjuhlat, voit tilata meiltä söpöt asut perheen pienimmille. Myös erilaiset pääsiäiseen sopivat päähineet saat meiltä ja lisäksi pupu- ja noita-asuja löytyy valikoimastamme paljon. Tutustu siis tarjolla oleviin tuotteisiin ja tee rohkeasti oma tilauksesi, niin pääsiäisestäsi tulee aivan varmasti astetta ikimuistoisempi kunnon rekvisiitan ja sopivan panostuksen ansiosta.
Pääsiäisen koristeet
Tilaa meiltä näyttävät koristeet ja piristävä rekvisiitta pääsiäisen juhlistamiseksi. Tarjolla on erilaisia koristeita, kuten paperilyhtyjä ja pom pomeja, viirejä, paperinauhoja ynnä muita vastaavia tykötarpeita, joiden avulla koristelut onnistuvat helposti ja pääsiäisjuhlista tulee myös visuaalisesti hienot ja näyttävät. Poimi valikoimistamme itseäsi miellyttävimmät tuotteet ostoskoriisi ja tilaa ne kerralla yhdestä paikasta aikaa säästäen. Lisäksi saat tilauksesi nopeasti toimitettuna.
Kaikkea pääsiäiskattaukseen
Mitä olisikaan pääsiäinen ilman juhlaan sopivia ruokalajeja? Mämmi, verimakkarat, lammaspaisti, pasha ynnä muut perinteikkäät herkut saavat veden kielelle. Pääsiäiseen sopivat astiat saat hankittua meiltä, jotta kattaus olisi sopiva juhlan tunnelmaan ja tarjoilu muutenkin näyttävä. Toisaalta, välillä taas kertakäyttöastiat voivat olla helpompi ratkaisu, jolloin vältytään myös tiskiharjan varressa ahertamiselta.

Löydät valikoimistamme laadukkaat kattaustarvikkeet pääsiäisen ruokapöytää ja tarjoilua koristamaan. Myös pääsiäisen leivontakoristeet sekä pöytäliinat voit tilata halutessasi meiltä, sillä monipuolisista valikoimistamme löydät käytännössä aivan kaiken, mitä tarvitset pääsiäiseen liittyviin koristeluihin, rekvisiittaan ja kattaustarpeisiin.

Kuinka tulla noidaksi tai pupuksi?

Pääsiäinen asut

Pukeudu noidaksi tai pupuksi

Naamiaisasuvalikoimastamme löydät palmusunnuntain virpomiskierrokselle teemaan sopivat lasten asut. Sopisiko parhaiten noita, pupu, tipu vai kissa?
Tutustu eri asuvaihtoehtoihin

Pääsiäinen asusteet

Noidalle hattu, pupulle korvat

Kun kotoota löytyy jo sopiva asu, voit asusteilla vielä täydentää tai päivittää sitä. Asustevalikoimastamme löydät noidalle hatun, pupulle korvat ja kissalle silmikon.
Klikkaa valitsemaan sopivat asusteet

Pääsiäinen maskeeraus

Pupulle kasvomaalaus

Maskeeraustuotteilla viimeistelet pääsiäisen hahmojen kokonaisuuden.
Klikkaa valitsemaan sopivat kasvovärit

peruukit

Noidalle peruukki

Kun omien hiusten pituus ei riitä noita-lookkiin, niin Juhlamaailma auttaa. Peruukkivalikoimastamme löytyy paljon eri värisiä noidalle sopivia peruukkeja.
Valitse täältä noidalle peruukki

Iloista pääsiäistunnelmaa kotiin

Ripustettavat koristeet

Ripustettavat koristeet

Ripustettavilla paperikoristeilla saat helposti ja nopeasti kotiin iloista pääsiäistunnelmaa. Valitse kevään raikkaat keltaiset ja limenväriset koristeet tai oman lempivärisi mukaan.
Valitse värikkäät ripustettavat koristeet

pääsiäinen kattaus

Pääsiäisen värikkääseen kattaukseen

Värikkäillä kattaustuotteilla katat iloisen pääsiäiskattauksen yksivärisenä tai pallo-kuosilla. VINKKI! Muovisella pöytäliinalla suojaat pöydän askarrellessa.
Tutustu runsaaseen värikattausvalikoimaan

Pääsiäinen askartelu

Upeimmat virpomisoksat

Helmikoristenauhoilla ja silkkinauhoilla teet tyylikkäät pääsiäissomistukset kotiin ja upeimmat virpomisoksat.
Ihastu askartelutuotteisiimme!

Pääsiäinen ilmapallot

Iloa ilmapalloista

Tiesithän, että ilmapallot sopivat myös pääsiäisen koristeluun. Pääsiäisen teemaan sopivat yksiväristen pallojen seuraksi esimerkiksi tipu ja lammas.
Tutustu ilmapallovalikoimaan

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA