Back to Top

Penkkarit

Penkkarit
Aina helmikuussa järjestettävät penkkarit eli penkinpainajaiset ovat lukiolaisten riehakas juhla, jossa säännöllisen koulunkäyntinsä päättävät abiturientit pukeutuvat erilaisiin hauskoihin naamiaisasuihin ja viskovat karkkia kuorma-autojen lavalta. Kuorma-autot tunnistaa lavalla juhlivien abiturienttien ohella myös niiden laidoille kiinnitetyistä maalauksista, joissa on aiheeseen sopivia pilakuvia esimerkiksi lukion opettajista tai erilaisia humoristisia iskulauseita.

Penkkarit ovat olleet osa suomalaista lukiokulttuuria lähes yhtä pitkään kuin varsinaiset ylioppilaskirjoituksetkin, joten juhlalla on pitkät perinteet. Helsingistä lähtöisin oleva juhlinta levisi nopeasti ympäri Suomea, mutta nykymuodossa tutuksi tullut karnevaalihenkinen ajelu tuli osaksi perinnettä vasta sotien jälkeen.

Penkkareihin olennaisesti liittyvät naamiaisasut, serpentiinit, päähineet, naamarit ja peruukit saat hankittua helpoiten meidän monipuolisista valikoimistamme. Tilatkaa hauskat asut ja paukkuserpentiinit tai spray-serpentiinit vaikka kimpassa, niin saatte kätevästi kaiken samasta paikasta hankittuna ja nopeasti perille toimitettuna. Valikoimistamme löytyy nimittäin kaikki tarvittava varustus ja rekvisiitta ikimuistoiseen penkkaripäivään.
Penkkariasut
Hassunkuriset penkkariasut kuuluvat olennaisesti penkinpainajaisiin. Joissakin lukioissa tapana on päättää jokin sopiva teema yhdessä, joskus kaikki saavat taas valita vapaasti oman asunsa. Elokuva-, televisiosarja- tai sarjakuvasankarit ovat aina toimivia ja tunnistettavia vaihtoehtoja, kuten myös erilaiset peleistä ja piirretyistä tutut hahmot. Myös eri vuosikymmenien tyyleistä ammentavia asuja on saatavilla monia erilaisia – jos haluat olla vaikkapa tyrmäävä daami tai uhkaava gangsteri, se onnistuu.

Verkkokauppamme sisältää nimittäin erittäin monipuolisen valikoiman penkkareihin täydellisesti sopivia pukuja, sillä löydät meiltä aikuisten pilailuasut, naisten asut ja miesten asut sekä erilaiset eläinasut. Tarjolla on runsaasti erilaisia kokoja eri asuista, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan ja muutenkin mieleisen penkkariasun Juhlamaailmasta. Asusi täydennät lopuksi peruukeilla, kasvomaaleilla ja muilla sopivilla yksityiskohdilla hauskan, hienon ja kadehdittavan kokonaiskuvan luomiseksi.

Parhaat vinkit penkkari-rekan kyytiin

Penkkarit asut

Hauskat asut penkkareihin

Verkkokaupassamme on uskomaton valikoima erilaisia eläin-, ammatti- ja muita asuja penkkareihin. Tutustukaa laajaan valikoimaan ja tehkää kerralla yhteinen tilaus.
Selaile eri asuvaihtoehtoja

Penkkarit peruukit

Hassu peruukki toimii aina!

Lisäämällä peruukin asuusi saat heti siitä astetta hauskemman tai uskottavamman, mutta joka tapauksessa ainakin erilaisen. Ja vaihtoehtojahan meiltä löytyy!
Hulluttele peruukilla

Penkkarit hatut

Hattu lämmittää päätä rekan kyydissä

Viima vinkuu rekan kyydissä, mutta ei hätää! Meillä on ihan hurja valikoima erilaisia hattuja ja päähineitä, joista joku varmasti sopii hassulle penkkari-ajelulle!
Klikkaa valitsemaan hassu hattu

Penkkarit maskeeraus

Pientä viilausta maskeerauksesta

Tutustu vielä näihin maskeerauksen tuotteisiin ja viimeistele penkkari-lookkisi kasvoväreillä, viiksillä tai efektipiilolinsseillä.
Valitse maskeeraustuotteet penkkarit-ilmeeseen

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA