Back to Top

Uusi Vuosi

Uuden vuoden juhlintaan
Lähtölaskenta uuteen vuoteen on hyvä aloittaa Juhlamaailman verkkokaupasta! Uuden vuoden juhlintaan kuuluvat yleensä monenlaiset perinteet. Uusi vuosi on mukava ottaa vastaan hyvässä seurassa, hyvää ruokaa ja juomaa nauttien ja uuden vuoden raketteja ampuen sekä keskiyön koittaessa kilistellä maljoja riemukkaasti kuohuviinipullojen korkkien ja ilotulitusrakettien poksahdellessa!

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet uuden vuoden viettoon. Juhlamaailman juhlatuotteilla pystyt toteuttamaan vaivattomasti juhlat isommallekin seurueelle niin, että myös itsellesi jää aikaa nauttia juhlista. Tutustu verkkokauppamme Uusi vuosi -tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti!
Uuden vuoden menu ja kattaus
Ota uusi vuosi näyttävästi vastaan ja järjestä perheelle sekä ystäville ikimuistoiset uuden vuoden juhlat teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Uuden vuoden menu kruunataan kullanhohtoisella kattauksella. Juhlamaailman laadukkailla kertakäyttöastioillamme katat juhlapöydän koreaksi. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä lautasliinat. Ja tietysti tyylikkäillä shampanjalaseilla nostat iloisesti maljan uudelle vuodelle!
Uuden vuoden bileet ja niiden koristeet
Koristele uuden vuoden bileet ja juhlatila Juhlamaailman tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Hopea ja kulta, glitteri sekä kimallus kuuluvat perinteisesti uuden vuoden aaton koristeisiin. Verkkokaupastamme löydät kaikki uuteen vuoteen täydellisesti sopivat koristeet: paperikoristeet, lameeoviverhot, valotikut, led-ilmapallot ja -pallovalot, konfetit, konfettisateet sekä paljon muita koristeita!

Hauskoilla Happy New Year -hatuilla asustat itsesi sekä juhlavieraat teemaan sopivaksi. Löydät valikoimastamme myös paljon erilaisia koruja, pantoja, puuhkia, hupilaseja sekä muita hattuja ja asusteita, joilla otat uuden vuoden näyttävästi vastaan!
Kumi- ja foliopallot koristeina uuden vuoden aattona
Uuden vuoden aattoon sopiva koriste on tietenkin ilmapallo, joita meillä Juhlamaailmassa on runsas valikoima. Valittavissasi on maan kattavin valikoima erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja. Valikoimastamme löydät perinteiset kumipallot sekä foliopallot, jotka kestävät perinteisiä ilmapalloja paremmin ja säilyttävät muotonsa pidempään. Koristele juhlatila uuden vuoden aattona folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Viimeistele uuden vuoden juhlatila ja hanki esimerkiksi Happy New Year -foliopalloja somisteeksi! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopalloja on helppo yhdistää näyttäväksi asetelmaksi muiden pallojen kanssa. Pallot voit ostaa meiltä myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteeltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA