Back to Top

Uusi Vuosi

Uuden vuoden juhlintaan
Lähtölaskenta uuteen vuoteen on hyvä aloittaa Juhlamaailman verkkokaupasta! Uuden vuoden juhlintaan kuuluvat yleensä monenlaiset perinteet. Uusi vuosi on mukava ottaa vastaan hyvässä seurassa, hyvää ruokaa ja juomaa nauttien ja uuden vuoden raketteja ampuen sekä keskiyön koittaessa kilistellä maljoja riemukkaasti kuohuviinipullojen korkkien ja ilotulitusrakettien poksahdellessa!

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet uuden vuoden viettoon. Juhlamaailman juhlatuotteilla pystyt toteuttamaan vaivattomasti juhlat isommallekin seurueelle niin, että myös itsellesi jää aikaa nauttia juhlista. Tutustu verkkokauppamme Uusi vuosi -tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti!
Uuden vuoden menu ja kattaus
Ota uusi vuosi näyttävästi vastaan ja järjestä perheelle sekä ystäville ikimuistoiset uuden vuoden juhlat teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Uuden vuoden menu kruunataan kullanhohtoisella kattauksella. Juhlamaailman laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioilla katat juhlapöydän koreaksi. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä lautasliinat. Ja tietysti tyylikkäillä muovisilla shampanjalaseilla nostat iloisesti maljan uudelle vuodelle!
Uuden vuoden bileet ja niiden koristeet
Koristele uuden vuoden bileet ja juhlatila Juhlamaailman tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Hopea ja kulta, glitteri sekä kimallus kuuluvat perinteisesti uuden vuoden aaton koristeisiin. Verkkokaupastamme löydät kaikki uuteen vuoteen täydellisesti sopivat koristeet: paperikoristeet, lameeoviverhot, valotikut, led-ilmapallot ja -pallovalot, konfetit, konfettisateet sekä paljon muita koristeita!

Hauskoilla Happy New Year -paperihatuilla asustat itsesi sekä juhlavieraat teemaan sopivaksi. Löydät valikoimastamme myös paljon erilaisia koruja, pantoja, puuhkia, hupilaseja sekä muita hattuja ja asusteita, joilla otat uuden vuoden näyttävästi vastaan!
Kumi- ja foliopallot koristeina uuden vuoden aattona
Uuden vuoden aattoon sopiva koriste on tietenkin ilmapallo, joita meillä Juhlamaailmassa on runsas valikoima. Valittavissasi on maan kattavin valikoima erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja. Valikoimastamme löydät perinteiset kumipallot sekä foliopallot, jotka kestävät perinteisiä ilmapalloja paremmin ja säilyttävät muotonsa pidempään. Koristele juhlatila uuden vuoden aattona folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Viimeistele uuden vuoden juhlatila ja hanki esimerkiksi Happy New Year -foliopalloja somisteeksi! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopalloja on helppo yhdistää näyttäväksi asetelmaksi muiden pallojen kanssa. Pallot voit ostaa meiltä myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteeltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.

Parhaat vinkit uuden vuoden juhlintaan

Uusi vuosi kattaus

Säihkettä uuden vuoden kattaukseen

Uuden vuoden juhlinta on täynnä säihkettä ja kattauksessa tyylikäs yhdistelmä mustaa ja kultaa tai hopeaa toimivat loistavasti! Valitse kertakäyttöastiat ja voit unohtaa tiskivuoren juhlien aikana ja niiden jälkeen.
Tutustu kattauksen tuotteisiin

Uusi vuosi shampanjalasit

Kilistele tyylikkäillä laseilla

Lasivalikoimastamme löytyy joka tilanteeseen sopiva lasi ja muki. Shampanjalaseista valittavanasi on tukevia ja tyylikkäitä eri värisiä laseja maljan nostamiseen uudelle vuodelle.
Valitse tarvitsemasi lasit

Uusi vuosi ilmapallot

Juhlista uutta vuotta ilmapalloilla

Ilmapallo tuo aina juhlan tuntua! Yhdistä uuden vuoden teemapalloihin yksivärisiä kumi- tai foliopalloja, niin saat tyylikkään kokonaisuuden koristeluun vähällä vaivalla. Led-ilmapallot hohtavat upeasti tikun päässä vaikka maljakossa.
Valitse upeat ilmapallot uuteen vuoteen!

uusi vuosi asusteet

Korista itsesi uuteen vuoteen

Lisää iloista juhlatunnelmaa uuden vuoden viettoon saa itsekin koristautumalla. Kääräise kaulaasi metallinhohtoista kultaista serpentiiniä tai valitse hauska panta asustevalikoimastamme.
Valitse oma juhla-asusteesi

Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Kumipallon pussikoko
Väri
Sesongit- ja kalenterijuhlat

27 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Uusi Vuosi muovinen pöytäliina 137x259cm
  Uusi Vuosi muovinen pöytäliina 137x259cm
  35-571189
  Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 6,30 €
 2. Uusi Vuosi suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  Uusi Vuosi suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  35-591189
  Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 5,30 €
 3. Uusi Vuosi suuri lautasliina 16 kpl/pkt
  Uusi Vuosi suuri lautasliina 16 kpl/pkt
  35-511189
  Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 3,90 €
 4. Uusi Vuosi pieni pahvilautanen 8 kpl/pkt
  Uusi Vuosi pieni pahvilautanen 8 kpl/pkt
  35-541189
  Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 3,10 €
 5. Happy New Year oviverho
  Happy New Year oviverho
  33-245698
  Alennushinta 4,90 € Normaali hinta 9,00 €
 6. Happy New Year -hologrammi tavallinen foliopallo
  Happy New Year -hologrammi tavallinen foliopallo
  30-20377
  Alennushinta 1,45 € Normaali hinta 3,45 €
 7. Bottle topper: Cheers!
  Bottle topper: Cheers!
  30-1684901
  Alennushinta 3,95 € Normaali hinta 5,65 €
 8. Uusi Vuosi, pahvimuki 8 kpl/pkt
  Uusi Vuosi, pahvimuki 8 kpl/pkt
  35-581189
  Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 2,70 €

27 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA