Back to Top

Vappu

Kaikki vappuun
Toukokuun 1. päivänä vietettävä vappu on yksi kevään mukavimmista juhlista, johon liittyy olennaisesti ilmapallot, sima, tippaleipä ja munkit, ylioppilaslakit ja puistopiknikit sekä muut perinteet, joita vietetään esimerkiksi monissa isommissa opiskelijakaupungeissa. Niin ikään vappuun kuuluvat myös serpentiinit, hassut päähineet ja naamarit sekä vappuviuhkat ja vappuhuiskat. Vappu onkin monimuotoinen juhla, suomalaisen työn päivä sekä koko kansan ilomielinen karnevaali.

Vappuun sopivat juhlatarvikkeet, kattaustuotteet ja asut saat hankittua helpoiten meidän verkkokaupastamme. Olipa suunnitteilla sitten aikuisten tai lastenjuhlat, löydät kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta serpentiineistä vappuhuiskiin ja asuihin sekä muuhun rekvisiittaan sekä isommille että pienemmille vappujuhlijoille – ihan koko perheelle.
Koristeet
Vapusta vapun tekevät tietysti kunnon koristeet: ilmapallot ja serpentiinit sekä vappuhuiskat. Kun kaipaat koristeita vappuusi, tilaa ne kätevästi meiltä – meidän valikoimamme on runsas, monipuolinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Toimitamme tilaamasi koristelut ja muut tuotteet myös ripeästi, vain muutaman työpäivän sisällä. Kunnon rekvisiitta auttaakin heittäytymään kunnolla vappuiseen juhlatunnelmaan, kun ilmapallot ja serpentiinit koristavat kotia tai muuta juhlapaikkaa. Ajaton vappuun sopiva koriste on ilmapallo, joita on saatavina sekä kumisina että foliomallisina.
Vappupallot
Mitä olisikaan vappu ilman ilmapalloja? Ei mitään! Meiltä saat hankittua värikkäät ja näyttävät vappupallot karnevaalitunnelmaa nostattamaan ja iloa lisäämään. Valikoimistamme löydät perinteiset ilmapallot sekä muotoillut foliopallot, jotka kestävät perinteisiä ilmapalloja paremmin ja säilyttävät muotonsa pidempään. Foliopalloina on saatavina tuttuja sarjakuvasankareita ja erilaisia hassuja hahmoja sekä muita muotoiltuja palloja, jotka ilostuttavat etenkin pienempiä vappusankareita.
Vappukattaukseen
Vappu on myös munkkien ja siman sekä kuohujuoman ajankohta, joten asiallinen kattaus tekee herkuttelusta huomattavasti helpompaa. Kestävät astiat auttavat piknikillä, etenkin kertakäyttöastiat tekevät ulkona syömisestä paljon kätevämpää. Tarjoilu onnistuu niin ikään kertakäyttölautasten avulla, kun munkit, tippaleivät ja muut purtavat saa aseteltua esille niille. Meidän valikoimistamme löydätkin kätevästi kaikki sopivat kattaustarvikkeet vappujuhlintaa varten, sekä myös kakkukoristeet, mikäli haluat pyöräyttää juhlaväelle vappuisen raikkaan kakun. Meiltä löytyy myös vappuun sopiva pöytäliina, jos mielit piristää vaikkapa piknik-pöydän ulkoasua teemaan sopivalla liinalla.

Kuten huomaat, verkkokaupastamme saat kaiken mitä tarvitset vapunviettoa varten, ilmapalloista ja erilaisista serpentiineistä vappunaamioihin ja hassuihin hattuihin. Tutustu siis monipuolisiin valikoimiimme ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet vapunjuhlintaa varten nopeasti ja luotettavasti!

Hauskat asut ja asusteet vappuun

Vappu asut

Hauskimmat asut

Meillä on uskomaton valikoima asuja ja asusteita vapun hassutteluun. Tutustu laajaan valikoimaan ja valitse omasi.
Selaile eri asuvaihtoehtoja

Vappu asusteet

Parhaat asusteet vappuun

Valitse asusteistamme asuasi täydentämään peruukki tai panta. Kevyeempään naamiaisilmeeseen löydät meiltä myös esim. silmikot ja naamarit.
Valitse hauskat asusteet

vappu maskeeraus

Älä unohda maskeerausta

Viimeistele hauska vappuasusi maskeerauksella. Valikoimastamme löydät yksittäisiä kasvovärejä ja kasvovärisettejä.
Klikkaa valitsemaan sopivat kasvovärit

torvet käärmepillit

Torvet soimaan ja viipperit pyörimään!

Torvet ja käärmepillit kuuluvat vappuun kuten huiskat ja viipperätkin. Valitse omasi metallihohtoisista tai kuviollisista torvista ja värikkäistä viuhkoista.
Valitse perinteiset vappurekvisiitat

Iloista vapputunnelmaa kotiin

vappu ilmapallot

Ei vappua ilman ilmapalloa

Ilmapallo kuuluu perinteisesti vappuun kuten serpentiini. Valitse suosikkisi kumi- ja foliopalloistamme.
Tutustu uskomattomaan ilmapallovalikoimaan

vappu kattaus

Vappupiknikille

Kevennä piknik-koria ja pakkaa vappupiknikille mukaan kätevät ja laadukkaat kertakäyttöastiat, joilla katat myös kotibileiden juhlapöydän.
Tutustu runsaaseen värikattausvalikoimaan

Vappu lasit ja mukit

Lasit ja mukit

Vappuna tarvitaan jos jonkinlaista lasia ja mukia. Tilaa vappupöytään tai piknille mukaan kertakäyttöiset shampanjalasit ja mukit.
Valitse kattaukseen sopivat lasit ja mukit vappupöytään

Ripustettavat koristeet

Ripustettavat koristeet

Ripustettavilla paperikoristeilla saat helposti ja nopeasti kotiin iloista vapputunnelmaa. Valitse kevään raikkaat keltaiset ja limenväriset koristeet tai oman lempivärisi mukaan.
Valitse värikkäät ripustettavat koristeet

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA