Back to Top

Ystävänpäivä

Rakkaudella
Ystävänpäivä, Valentine's Day, on rakkaudelle ja sielujen sympatialle omistettu päivä! Kata juhlapöytä ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Täältä löydät kaiken muistaaksesi rakkaimpiasi!
Juhlatarvikkeet
Pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi juhlien herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.

Parhaat vinkit ystävänpäivään

Ystävänpäivä kattaus

Kata hempeästi ystävänpäivänä

Yllätä rakkaasi kynttiläillallisella tai järjestä juhlat ystäville! Punaisista, pinkeistä ja vaaleanpunaisista pahvilautasista, lautasliinoista ja shampanjalaseista kasaat teemaan sopivan mieleisesi kattauksen.
Tutustu kattauksen tuotteisiin

Ystävänpäivä shampanjalasit

Muista ystävää tai rakasta mukilla

Muki on käytännöllinen ja aina tarpeellinen lahjaidea, kun et keksi muuten lahjaa. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan mukin lahjansaajalle.
Valitse rakkaallesi oma muki

Ystävänpäivä ilmapallot

Yllätä kestävällä foliopallolla

Ilmapallo tuo aina juhlan tuntua! Yhdistä ystävänpäivän teemapalloihin yksivärisiä kumi- tai foliopalloja, niin saat tyylikkään kokonaisuuden koristeluun vähällä vaivalla.
Valitse upeat ilmapallot ystävänpäivään!

Ystävänpäivä leivonta

Leivo rakkaille

Muffinssit ovat nopea ja helppo kahvipöydän herkku. Kuorrutuksella ja koristelulla saat niistä oman näköisesi ja teemaan sopiviksi. Nopeaa ja helppoa on myös koristelua, kun valitset Juhlamaailmasta sokeri- ja vohvelileivonnaiskoristeet.
Inspiroidu leivontatuotteistamme!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA