Back to Top

Avalor Elena

Avalorin Elena
Prinsessa Elena on itsevarma ja ystävällinen tyttö, joka pelasti Avalorin lumotun kuningaskunnan velhottarelta. Perheen ja ystävien avulla hänen täytyy nyt hallita kuningaskuntaa prinsessana, kunnes hän on tarpeeksi vanha kuningattareksi.

Kata juhlapöytä ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät vinkit täydellisten juhlien järjestämiseen!
Kattaustarvikkeet
Pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi juhlien herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Valitse täältä lempivärisi värikattauksesta.
Koristeet
Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso koristeita täältä.
Ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Pallon muoto
Materiaali

2 Tuotetta

/ sivu
Laskeva

2 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA