Back to Top

Cars

Cars - Autot
Järjestä vauhdikkaat teemajuhlat Disneyn Autot -juhlatarvikkeilla. Tuotteita tähdittävät Disneyn Autot -elokuvista tutut Salama McQueen ja Martti sekä muut hurjapäiset hahmot. Kata juhlapöytä Autot-teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Disney Autot -juhlien järjestämiseen!
Disney Autot - Cars -kattaustarvikkeet
Disney Autot -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Autot teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Disney Autot - Cars -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Disney Autot -kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Cars-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Kakkukuvalla koristeltu täytekakku kruunaa ihanasti juhlapöydän!

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut tarjottavat syötävillä Disney Autot -aiheisilla koristetarroilla tai -muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen!
Disney Autot - Cars -juhlatarvikkeet
Cars Neon -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Disney Autot -ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät kirjainnauhat. Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat pahvihatut- ja naamarit, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Ilahduta vieraitasi Disney Cars -kaverilahjapuuhasetillä tai sujauta kaverilahjapussiin Cars-saippuakuplat.
Disney Autot - Cars -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Autot-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Merkkipäivät
Kumipallon pussikoko
Tuotteen halkaisija
Sesongit- ja kalenterijuhlat

Näkyvillä 1-30 / 31

Sivu
/ sivu
Laskeva
 1. Cars saippuakupla 300 ml
  Cars saippuakupla 300 ml
  34-103-518500
  Alennushinta 2,90 € Normaali hinta 3,90 €
 2. Cars kisaa kakkukynttilät 12 kpl/pkt
  Cars kisaa kakkukynttilät 12 kpl/pkt
  35-81575
  Alennushinta 1,95 € Normaali hinta 3,30 €
 3. Cars Neon Kutsukortit ja kirjekuoret 6 kpl/pkt
  Cars Neon Kutsukortit ja kirjekuoret 6 kpl/pkt
  33-82632
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 3,90 €
 4. Cars Neon kaverilahjapussit 6 kpl/pkt
  Cars Neon kaverilahjapussit 6 kpl/pkt
  33-82631
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,50 €

Näkyvillä 1-30 / 31

Sivu
/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA