Back to Top

Cars

Salama McQueen -juhlat
Järjestä vauhdikkaat teemajuhlat Disneyn Autot -juhlatarvikkeilla. Tuotteita tähdittävät Disneyn Autot -elokuvista tutut Salama McQueen ja Martti sekä muut hurjapäiset hahmot. Kata juhlapöytä Autot-teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Disney Autot -juhlien järjestämiseen!
Disney Autot - Cars -kattaustarvikkeet
Disney Autot -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Autot teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Disney Autot - Cars -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Disney Autot -kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Cars-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Kakkukuvalla koristeltu täytekakku kruunaa ihanasti juhlapöydän!

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut tarjottavat syötävillä Disney Autot -aiheisilla koristetarroilla tai -muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen!
Disney Autot - Cars -juhlatarvikkeet
Cars Neon -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Disney Autot -ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät kirjainnauhat. Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat pahvihatut- ja naamarit, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Ilahduta vieraitasi Disney Cars -kaverilahjapuuhasetillä tai sujauta kaverilahjapussiin Cars-saippuakuplat.
Disney Autot - Cars -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Autot-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA