1. image_1
  Cars kisaa puhallettava foliopallo 1 kpl/pkt 30-27026-01
  2,95 €
 2. image_1
  Cars 3 muotofoliopallo 30-35371-01
  7,95 €
 3. image_1
  Cars saippuakupla 60 ml 34-103-490000
  1,95 €
 4. image_1
  Autot muffinssivuoka 25 kpl/pkt 339267
  3,95 €
 5. image_1
  Cars 3 foliopallo 30-35364-01
  4,95 €
 6. image_1
  Autot Salama McQueen syötävä kakkukuva 114370
  6,95 €
 7. image_1
  Cars kisaa kakkukynttilät 12 kpl/pkt 35-81575
  Tarjoushinta 1,00 € Normaalihinta 3,30 €

CARS - AUTOT

SALAMA MCQUEEN -JUHLAT

Järjestä vauhdikkaat teemajuhlat Disneyn Autot -juhlatarvikkeilla. Tuotteita tähdittävät Disneyn Autot -elokuvista tutut Salama McQueen ja Martti sekä muut hurjapäiset hahmot. Kata juhlapöytä Autot-teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Disney Autot -juhlien järjestämiseen!

DISNEY AUTOT - CARS -KATTAUSTARVIKKEET

Disney Autot -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Autot-teemaan. Lisää kattaukseen yksivärisiä muita kattaustuotteita täydelliseksi kokonaisuudeksi. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

DISNEY AUTOT - CARS -LEIVONTAKORISTEET

Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Disney Autot -kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Cars-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Kakkukuvalla koristeltu täytekakku kruunaa ihanasti juhlapöydän! Kruunaa kakku vielä Cars-kakkukynttilöillä.

Herkulliset kuppikakut loihdit teeman mukaisesti Autot- ja Cars-muffinssivuokiin. 

DISNEY AUTOT - CARS -JUHLATARVIKKEET

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä Disney Autot -foliopallot. Autot-teemaan on helppo yhdistää yksivärisiä juhlatilan koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

Ilahduta vieraitasi tai sujauta kaverilahjapussiin Cars-saippuakuplat.

DISNEY AUTOT - CARS -ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Autot-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS