Back to Top

Dinosaurukset

Dinosaurukset
Hirmuliskot ovat vallanneet upeat Dinosaurus-juhlatuotteemme. Jurassic Park -seikkailuelokuvasarjan uusimman leffan Jurassic Worldin hahmot seikkailevat juhlakattauksessa ja -tarvikkeissamme. Kata juhlapöytä Jurassic World -teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä dinosaurus-ilmapallot ja -koristeet.
Dinosaurus-kattaustarvikkeet
Dinosaurus-kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät dinosaurus-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Dinosaurus-juhlatarvikkeet
Dinosaurus-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi dinosaurus-ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät kirjainnauhat. Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat pahvihatut ja -naamarit, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi kaverilahjatarvikkeita tai dinosaurus-saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.

Kruunaa lastenkutsut dinosaurus-vetopinjatalla. Täytä vetopinjata karkilla tai muilla kivoilla pikkuesineillä ja ripusta se avonaiseen paikkaan. Osallistujat valitsevat yksitellen narun, kunnes pinjatan vetonaruista yksi avaa pinjatan luukun, jolloin karkit ja lahjat putoavat hauskasti ulos! Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin.
Dinosaurus-ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Jurassic World -dinosaurusfolio- tai kumipalloilla! Dinosaurus-kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä ilmapallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somiste siimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Merkkipäivät
Kumipallon pussikoko
Väri
Tuotteen halkaisija
Lisenssi tai tuotemerkki
Sesongit- ja kalenterijuhlat

11 Tuotetta

/ sivu
Laskeva

11 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA