Back to Top

Disney Prinsessat

Kauniit ja urheat sankarittaret juhlateemana
Jokaisen pikku prinsessan unelmajuhlat järjestät ihanilla Juhlamaailman Disneyn Prinsessat-juhlatuotteilla. Kata juhlapöytä Prinsessat-kattaussarjalla ja täydennä prinsessa-teema yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Prinsessat-juhlien järjestämiseen!
Disney Prinsessat -kattaustarvikkeet
Disney Prinsessat -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät prinsessa teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Yhdistä Prinsessat-teemaan yksivärisiä kattaustuotteita.
Disney Prinsessat -juhlatarvikkeet
Prinsessat-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Prinsessat-ilmapallot, koristekynttilät ja näyttävät kirjainnauhat.

Taatusti juhlien hauskimmat ohjelmanumerot luot Disney Prinsessat -lastenjuhlapelien avulla! Lisäksi löydät valikoimastamme ihanat prinsessa-tiarat, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi.
Disney Prinsessat -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Prinsessat-kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Prinsessat-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Kakkukuvalla koristeltu täytekakku on ihana yksityiskohta juhlapöytään!

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut tarjottavat syötävillä Disney Prinsessat -aiheisilla koristetarroilla tai muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen! Tutustu kaikkiin leivontatuotteisiimme.
Disney Prinsessat -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Disney Prinsessat -folio- tai -kumipalloilla! Prinsessat-kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA