EMOJI - HYMYNAAMA

HYMYÄ JUHLAAN

Suosituimmat Emojit ja Hymiöt ihastuttavat juhlatuotteissamme. Järjestä jokaisen Emoji-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Emoji- ja Hymynaama-kertakäyttöastiat ja paljon foliopalloja! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Emoji-juhlien järjestämiseen!

EMOJI- JA HYMYNAAMA-KATTAUSTARVIKKEET

Emoji- ja Hymynaama-kattaussarjan pahvilautasilla ja pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Emoji-teemaan. Yhdistele Emoji- ja Hymynaama-kattaussarjaan muita yksivärisiä kattaustuotteita ja järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

EMOJI- JA HYMYNAAMA-JUHLATARVIKKEET

Hymynaama-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi monenmoiset Hymynaama-foliopallot. Leivo upea kakku ja kruunaa se Hymynaama-minifiguuri-kynttilöillä.

Emoji-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä keltaisia sekä mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

EMOJI- JA HYMYNAAMA-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Emoji- ja Hymynaama-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS