Back to Top

Emoji

Hymyä juhlaan
Suosituimmat Emojit ja Hymiöt ihastuttavat Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Emoji-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Emoji- ja Hymynaama-kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, pinjatat, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Emoji-juhlien järjestämiseen!
Emoji- ja Hymynaama-kattaustarvikkeet
Emoji- ja Hymynaama-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Emoji-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Emoji- ja Hymynaama-juhlatarvikkeet
Hymynaama-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Hymynaama-ilmapallot sekä näyttävät viirinauhat. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Emoji-silikoniranneke tai superpallo. Leivo upea kakku ja kruunaa se Hymynaama-minifiguuri-kynttilöillä.

Emoji-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä keltaisia sekä mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Emoji- ja Hymynaama-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Emoji- ja Hymynaama-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA