Back to Top

Frozen

Synttärit jäisen seikkailun teemalla
Huiman suosion saavuttanut ihastuttava Disneyn animaatioelokuva Frozen ja myös Frozen 2 tähdittävät Juhlamaailman juhlatuotteita! Huurteisen seikkailun prinsessat Anna ja Elsa, lumiukko Olaf sekä vuoristomies Kristoff seikkailevat Frozen-tuotteissa. Suunnittele jokaisen Frozen-fanin taatusti unohtumattomat juhlat huurteisilla juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Frozen-kertakäyttöastiat, -pöytäliinat, -koristeet, -kakkukuvat ja muut syötävät koristeet, -ilmapallot ja -foliopallot sekä paljon muuta! Juhlasi onnistuvat taatusti, kun juhlijoita ihastuttavat suloiset Frozen-hahmot Anna, Elsa, Olaf sekä Kristoff. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Frozen-juhlien järjestämiseen!
Disney Frozen -kattaustarvikkeet
Disney Frozen -kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Frozen-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Disney Frozen -juhlatarvikkeet
Frozen-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Frozen-ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät kirjainnauhat. Sujauta kaverilahjapusseihin esimerkiksi kaverilahjatarvikkeita tai saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi. Yllätä vieraat ja anna lahjaksi heille Frozen-kaverilahja-puuhasetti.
Disney Frozen -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Frozen-kakunkoristeilla. Kakkukuvaa koristavat suloiset prinsessat Anna ja Elsa sekä Olaf, Kristoff ja Sven. Syötävä sokeripaperista valmistettu Frozen-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Frozen-kakkukuvalla koristeltu täytekakku on ihana yksityiskohta juhlapöytään! Kruunaa kakku vielä Disney Frozen -minifiguuri-kynttilöillä ja lopputulos on huikea!

Muffinssivuokasetillä saat lisää Frozen-iloa pöytään, kun leivot muffinssit Frozen-vuokiin ja koristelet ne paketin koristetikuilla.
Disney Frozen -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Frozen-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA