Back to Top

Furby

Hellyttävä Furby
Järjestä hauskat Furby-synttärit! Furby seikkailee Juhlamaailman kattaus- ja koristelutuotteissa. Kata juhlapöytä ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten juhlien järjestämiseen!
Kattaustarvikkeet
Pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi juhlien herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Koristeet
Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja

5 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Furby Happy Birthday kirjainnauha
  Furby Happy Birthday kirjainnauha
  33-552462
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 5,80 €
 2. Furby juomapilli 8 kpl/pkt
  Furby juomapilli 8 kpl/pkt
  35-552460
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 3,95 €
 3. Furby muovipöytäliina 120x180cm
  Furby muovipöytäliina 120x180cm
  35-552459
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 6,60 €

5 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA