Back to Top

Hello Kitty

Suloiset juhlat kissateemalla
Hello Kitty -hahmo ihastuttaa Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Hello Kitty -kattaustuotteilla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Hello Kitty -juhlien järjestämiseen!
Hello Kitty -juhlatarvikkeet
Hello Kitty -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Ilahduta myös vieraitasi ja sujauta kaverilahjapussiin yllätykseksi esimerkiksi Hello Kitty -saippuakuplat.

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä värikkäät Hello Kitty -kirjain- sekä viirinauhat! Löydät meiltä myös monenlaista muuta ihanaa koristetta, takuu varmasti jokaiseen juhlaan! Paperikoristeet, nauhat, köynnökset, helmet, ruusunterälehdet ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – ja minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Hello Kitty -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Hello Kitty -folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA