Back to Top

Jake ja Mikämikämaan merirosvot

Juhlat merirosvoseikkailu-teemalla
Disneyn Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot seikkailevat Juhlamaailman juhlatuotteissa. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Jake ja Mikä-mikä-maa -juhlien järjestämiseen! Kata juhlapöytä Jake ja Mikä-mikä-maa -teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä pallot ja koristeet.
Disney Jake ja Mikä-mikä-maa -kattaustarvikkeet
Disney Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä ja pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät teemaan sopivaksi. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä esimerkiksi muffinssivuokasetillä. Leivo ihanat muffinssit hauskoihin Jake ja Mikä-mikä-maa -muffinssivuokiin ja -koristelusettiiin sisältyvillä koristetikuilla, ja lopputulos on herkullinen! Tai kruunaa tarjoilupöytä asettamalla synttärikakku teemaan sointuvalla jalalliselle kakkutelineelle.
Disney Jake ja Mikä-mikä-maa -juhlatarvikkeet
Disney Jake ja Mikä-mikä-maa -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi teemaan sopivat ilmapallot, koristekynttilät ja lasten juhlapelit. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi puuhasetti tai saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.
Disney Jake ja Mikä-mikä-maa -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Jake ja Mikä-mikä-maa -folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA