Back to Top

Koripallo

Kaikille pienille koposille ja markkasille
Järjestä jokaisen koripallofanin suosikki teemajuhlat! Kata juhlapöytä koripallo-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten koripallo-juhlien järjestämiseen!
Koripallo-juhlatarvikkeet
Sporttisilla Koripallo-sarjan kertakäyttöastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Yllätä vieraasi kivoilla kaverilahjoilla esimerkiksi koripallo-superpalloilla tai koripallo-urheilupilleillä. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi värikkäät serpentiinit sekä viirinauhat. Katso lisää koristeita täältä.
Koripallo-ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä koripallo-aiheisilla foliopalloilla. Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.

1 tuote

/ sivu
Laskeva

1 tuote

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA