Back to Top

Lentsikat

Vauhtia ilmassa!
Vauhdikkaat Disney-elokuvan Lentsikat hahmot seikkailevat Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Lentsikat-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä Lentsikat-ilmapallot ja -koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Lentsikat-juhlien järjestämiseen!
Disney Lentsikat -kattaustarvikkeet
Disney Lentsikat -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Lentsikat-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Disney Lentsikat -juhlatarvikkeet
Lentsikat-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Lentsikat-ilmapallot, -koristekynttilät ja näyttävät -viiri- sekä -kirjainnauhat. Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat pahvihatut, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi.
Disney Lentsikat -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Disney Lentsikat -folio- tai -kumipalloilla! Lentsikat-kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA