Back to Top

Merirosvot

Vapiskaa maakraput!
Merirosvot seikkailevat Juhlamaailman juhlatuotteissa. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet mitä hurjempien merirosvojuhlien järjestämiseen! Kata juhlapöytä merirosvoteemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä pallot ja koristeet.
Merirosvo-kattaustarvikkeet
Merirosvo-aiheisilla kertakäyttöastioilla, pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä ja pöytäliinoilla, katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät teemaan sopivaksi. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Näyttävät juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä, kun esimerkiksi leivot muffinit hauskoihin Pirate Party -muffinssivuokiin ja koristelet leivokset merirosvo-cocktaillipuilla, ja lopputulos on herkullinen! Tarjoilupöydän kruunaa synttärikakku, jonka päällä koreilee Iloinen merirosvo -minifiguuri-kynttilät.
Merirosvo-juhlatarvikkeet
Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi teemaan sopivat ilmapallot, koristekynttilät ja lasten juhlapelit. Koristele juhlatila merirosvo- ja pääkallo-bannereilla, viirinauhoilla sekä eristysnauhoilla. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi merirosvon kultarahat, kaukoputket tai muita kaverilahjatarvikkeita vieraille kotiin viemiseksi.

Juhlasankarin ja vieraat asustat teemaan sopivaksi merten kauhuiksi esimerkiksi silmälapuilla, merirosvokapteeninhatuilla, merirosvonaamarilla ja merirosvon koukkua sekä korvarengasta unohtamatta. Merirosvo-kasvoväripaletilla loihdit myös kasvomaalaukset juhlijoille. Laadukkailla, ihoystävällisillä ja vesiliukoisilla kasvomaaleilla luot esimerkiksi merirosvolle parransänkeä, merten sankarille tyypillisen ankkuritatuoinnin tai mitä ikinä keksitkin, vain mielikuvituksesi on rajana!

Kruunaa lastenkutsut merirosvolaiva-pinjatalla. Täytä pinjata haluamillasi karkeilla tai muilla kivoilla pikkuesineillä. Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin. Pinjata on hauska ohjelmanumero niin lasten kuin aikuisten juhliin.
Merirosvo-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä merirosvo-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA