Sivu
Sivu

MERIROSVOT

VAPISKAA MAAKRAPUT!

Merirosvot seikkailevat juhlatuotteissamme. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet mitä hurjempien merirosvojuhlien järjestämiseen! Kata juhlapöytä merirosvoteemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä pallot ja koristeet.

MERIROSVO-KATTAUSTARVIKKEET

Merirosvo-aiheisilla kertakäyttöastioilla - pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla ja pöytäliinoilla - katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät teemaan sopivaksi. Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Näyttävät juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä, kun esimerkiksi leivot muffinit hauskoihin Pirate Party tai pääkallo -muffinssivuokiin ja koristelet leivokset merirosvo-cocktaillipuilla, ja lopputulos on herkullinen! 

MERIROSVO-JUHLATARVIKKEET

Koristele juhlatila merirosvo- ja pääkallo-bannereilla, viirinauhoilla sekä eristysnauhoilla. Sujauta lisäksi herkkupusseihin esimerkiksi kaukoputket tai muita kaverilahjatarvikkeita vieraille kotiin viemiseksi.

Juhlasankarin ja vieraat asustat teemaan sopivaksi merten kauhuiksi esimerkiksi silmälapuilla, merirosvokapteeninhatuilla, merirosvonaamarilla ja merirosvon koukkua sekä korvarengasta unohtamatta. Merirosvo-kasvoväripaletilla loihdit myös kasvomaalaukset juhlijoille. Laadukkailla, ihoystävällisillä ja vesiliukoisilla kasvomaaleilla luot esimerkiksi merirosvolle parransänkeä, merten sankarille tyypillisen ankkuritatuoinnin tai mitä ikinä keksitkin, vain mielikuvituksesi on rajana!

Kruunaa lastenkutsut aarrearkku-pinjatalla. Täytä pinjata haluamillasi karkeilla tai muilla kivoilla pikkuesineillä. Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin. Pinjata on hauska ohjelmanumero niin lasten kuin aikuisten juhliin.

MERIROSVO-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä merirosvo- ja pääkallo-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS