Back to Top

Mikki Hiiri

Juhlat klassikko-hiiren teemalla
Disneyn klassikko hahmo Mikki Hiiri seikkailee myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Mikki Hiiri -kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä Mikki Hiiri -ilmapallot ja -koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Mikki Hiiri -juhlien järjestämiseen!
Disney Mikki Hiiri -kattaustarvikkeet
Disney Mikki -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Mikki Hiiri -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Disney Mikki Hiiri -juhlatarvikkeet
Mikki Hiiri -kutsukorttisetillä helpotat juhliesi järjestämistä. Täytä kutsukortit juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Mikki Hiiri -ilmapallot, -koristekynttilät ja näyttävät -viiri- sekä -kirjainnauhat. Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat Mikki Hiiren korvat ja nenät, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi.
Disney Mikki Hiiri -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila värikkäillä Disney Mikki Hiiri -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA