MINION KÄTYRI - ITSE ILKIMYS

KELTAISET APURIT JUHLATUNNELMISSA

Huippusuositussa Itse ilkimys -elokuvasarjassa ihastuttavat keltaiset kaverukset Stuart, Kevin ja Bob seikkailevat myös Minion Kätyri -tuotteissamme. Suunnittele jokaisen Minion-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. 

Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

MINION KÄTYRI - ITSE ILKIMYS -JUHLATARVIKKEET

 Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä Minion Kätyri -foliopallot, joilla saat teeman mukaisen juhlatunnelman. Minion-teemaan on helppo yhdistää yksivärisiä keltaisia ja sinisiä juhlapaikan koristeita ja kattaustarvikkeita. Laadukkailla juhlatuotteilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

MINION KÄTYRI - ITSE ILKIMYS -ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Minion Kätyri -foliopalloilla! Itse Ilkimys -elokuvista tutut Minion-kaverukset Stuart, Kevin ja Bob kuvittavat värikkäitä pallojamme. Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS