Back to Top

Minion Kätyri

Keltaiset apurit juhlatunnelmissa
Huippusuositussa Itse ilkimys -elokuvasarjassa ihastuttavat keltaiset kaverukset Stuart, Kevin ja Bob seikkailevat myös Juhlamaailman Minion Kätyri -tuotteissa. Suunnittele jokaisen Minion-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Minion Kätyri -sarjasta kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Minion-juhlien järjestämiseen!
Minion Kätyri - Itse Ilkimys -kattaustarvikkeet
Minion Kätyri -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Minion Kätyri -teemaan. Laadukkailla Juhlamaailman kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Minion Kätyri - Itse Ilkimys -juhlatarvikkeet
Minion Kätyri -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Minion Kätyri -ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät -kirjainnauhat. Minion-teemaan on helppo yhdistää yksivärisiä keltaisia ja sinisiä juhlapaikan koristeita ja kattaustarvikkeita. Katso lisää koristeita täältä.

Valikoimastamme löydät myös hauskat Minion Kätyri -pahvihatut, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi Minion Kätyri -käärmepillit tai -saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.
Minion Kätyri - Itse Ilkimys -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Minion Kätyri -folio- tai -kumipalloilla! Itse Ilkimys -elokuvista tutut Minion-kaverukset Stuart, Kevin ja Bob kuvittavat värikkäitä pallojamme. Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA