Back to Top

Minni Hiiri

Minni Hiiri
Disneyn klassikko hahmo Minni Hiiri seikkailee myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Minni Hiiri -kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Minni Hiiri -juhlien järjestämiseen!
Disney Minni Hiiri -juhlatarvikkeet
Disney Minni -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Minni Hiiri -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Valikoimastamme löydät hauskat Minni Hiiren korvat ja nenät sekä rusettipannat, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi puuhasetit tai Minni-saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.
Disney Minni Hiiri -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Disney Minni Hiiri -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Merkkipäivät
Kumipallon pussikoko
Tuotteen halkaisija
Sesongit- ja kalenterijuhlat

18 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Disney Minni Hiiri Panta 4kpl/pkt
  Disney Minni Hiiri Panta 4kpl/pkt
  36-995241
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 5,95 €
 2. Minni Hiiri ja päivänkakkarat suuret lautasliinat 20 kpl/pkt
  Minni Hiiri ja päivänkakkarat suuret lautasliinat 20 kpl/pkt
  35-80176
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 3,40 €
 3. Minni Hiiri ja päivänkakkarat muovimukit 10 kpl/pkt
  Minni Hiiri ja päivänkakkarat muovimukit 10 kpl/pkt
  35-80175
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,50 €

18 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA