Back to Top

Monster High

Erilaiset koulubileet
Hirviö- ja kauhuelokuvista sekä taruolennoista inspiraationsa saaneet Monster High -muotinuket koristavat myös Juhlamaailman Monster High -tuotteita. Suunnittele jokaisen Monster High -fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Tältä sivulta löydät tuotteita Monster High -juhlien järjestämiseen!
Monster High -juhlatarvikkeet
Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Teemaan sopivat tarjottavat saat käyttämällä muffinsseissa Monster High -muffinssivuokia.
Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä Monster High -foliopallot ja -kirjainnauhat. Monster High -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä pinkkejä ja mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, helmiä, ruusunterälehtiä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Monster High -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Monster High -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA