Back to Top

Monster High

Monster High
Hirviö- ja kauhuelokuvista sekä taruolennoista inspiraationsa saaneet Monster High -muotinuket koristavat myös Juhlamaailman Monster High -tuotteita. Suunnittele jokaisen Monster High -fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Monster High -kertakäyttöastiat, -pöytäliinat, -koristeet, -ilmapallot ja -foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Monster High -juhlien järjestämiseen!
Monster High -kattaustarvikkeet
Monster High -kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Monster High -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Monster High -juhlatarvikkeet
Monster High -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Monster High -ilmapallot, -koristekynttilät sekä näyttävät -kirjainnauhat.

Monster High -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä pinkkejä ja mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, helmiä, ruusunterälehtiä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Monster High -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Monster High -kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Monster High -aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Monster High -kakkukuvalla koristeltu täytekakku on ihana yksityiskohta juhlapöytään! Kruunaa kakku vielä Monster High -minifiguuri-kynttilöillä ja lopputulos on huikea!

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut leivonnaiset syötävillä Monster High -aiheisilla koristetarroilla, muffinssikoristeilla ja muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen! Muffinssikoristeet ovat sokeripaperista valmistettuja leivonnaisten päälle laitettavia syötäviä koristeita.
Monster High -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Monster High -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA