Back to Top

Muumit

Muumilaakson asukkaat mukaan juhliin
Muumilaakson tarinoista tutut suosikki Muumihahmot: Muumipeikko, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen, Pikku-Myy, Nipsu sekä Haisuli seikkailevat Juhlamaailman Muumit-tuotteissa. Suunnittele jokaisen Muumi-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Muumi-kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Muumi-juhlien järjestämiseen!
Muumi-kattaustarvikkeet
Muumi-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Muumi-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattaus astioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Muumi-juhlatarvikkeet
Muumit-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Muumi-ilmapallot, koristekynttilät sekä näyttävät kirjainnauhat.

Muumi-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä juhlatilan koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Lisäksi löydät valikoimastamme hauskat Muumi-pahvihatut, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi. Sujauta lisäksi kaverilahjapusseihin esimerkiksi Muumi-käärmepillit tai saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.
Muumi-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Muumi-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA