MUUMIT

MUUMILAAKSON ASUKKAAT MUKAAN JUHLIIN

Muumilaakson tarinoista tutut suosikki Muumihahmot: Muumipeikko, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen, Pikku-Myy, Nipsu sekä Haisuli seikkailevat Muumit-tuotteissamme. Suunnittele jokaisen Muumi-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Muumi-kertakäyttöastiat, ilmapallot ja foliopallot. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Muumi-juhlien järjestämiseen!

MUUMI-KATTAUSTARVIKKEET

Muumi-kattaussarjan pahvilautasilla ja pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Muumi-teemaan. Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

MUUMI-JUHLATARVIKKEET

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä Muumi-ilmapallot. Muumi-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä juhlatilan koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

Sujauta kaverilahjapusseihin Muumi-saippuakuplat vieraille kotiin viemiseksi.

MUUMI-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Muumi-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS