MY LITTLE PONY

JUHLITAAN YSTÄVYYDEN TAIKAA

Suunnittele jokaisen My Little Pony -fanin taatusti unohtumattomat juhlat suloisilla My Little Pony -juhlatuotteillamme. Meiltä löydät My Little Pony -kertakäyttöastiat, -ilmapallot ja -foliopallot. Tältä sivulta löydät tuotteet täydellisten My Little Pony -juhlien järjestämiseen.

MY LITTLE PONY -KATTAUSTARVIKKEET

My Little Pony -kattaussarjan pahvilautasilla ja pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät My Little Pony -teemaan. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

MY LITTLE PONY -JUHLATARVIKKEET

My Little Pony -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä My Little Pony -lumi- ja foliopallot.

My Little Pony -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, ruusunterälehtiä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

Kaverilahjapusseihin sujautat esimerkiksi puhallettavan My Little Pony -foliopallon vieraille kotiin viemiseksi.

MY LITTLE PONY -ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla My Little Pony -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS