Back to Top

Nalle Puh

Juhli kuohukermakarhukuoman kanssa
Disneyn Nalle Puh -seikkailuista tutut ihastuttavat hahmot Nalle Puh, Nasu, Tikru sekä Ihaa kuvittavat Juhlamaailman juhlatuotteita. Kata juhlapöytä Nalle Puh -kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Nalle Puh -juhlien järjestämiseen!
Disney Nalle Puh -juhlatarvikkeet
Disney Nalle Puh -pahviastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät teemaan sopivaksi. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Valikoimastamme löydät myös hauskat Nalle Puh -naamarit, joilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi.
Disney Nalle Puh -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Nalle Puh -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA