Back to Top

Palatsin Pallerot

Prinsessojen lemmikit juhlateemana
Söpöt Disney Palatsin Pallerot kuvittavat Juhlamaailman juhlatuotteita. Kata juhlapöytä Palatsin Pallerot -teemalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä teeman mukaiset pallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Palatsin Pallerot -juhlien järjestämiseen!
Disney Palatsin Pallerot -juhlatarvikkeet
Disney Palatsin Pallerot -pahviastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät teemaan sopivaksi. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Palatsin Pallerot -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi.

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä myös monenlaista muuta ihanaa koristetta, takuu varmasti jokaiseen juhlaan! Paperikoristeet, nauhat, köynnökset, helmet, ruusunterälehdet ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – ja minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Disney Palatsin Pallerot -ilmapallot
Kruunaa juhlapäivä ja koristele juhlatila värikkäillä Palatsin Pallerot -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA