Back to Top

Palomies Sami

Sami pelastaa synttärit
Palomies Sami -lastenohjelmasta tuttu Sami seikkailee myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä teemajuhlat ja kata juhlapöytä Palomies Sami -kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Palomies Sami -juhlien järjestämiseen!
Palomies Sami -juhlatarvikkeet
Palomies Sami -sarjan kertakäyttöastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Palomies Sami -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Tee upea kakku ja kruunaa se Palomies Sami -minifiguuri-kynttilöillä.

Palomies Sami -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi punaisia ja keltaisia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Palomies Sami -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila Palomies Sami -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA