POKEMON

PIKACHU JA ASH KETCHUM ON KUTSUTTU!

Kata juhlapöytä ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Juhlatunnelma hipoo kattoa, kun vähintään päivän sankari pukeutuu Pokemon-naamiaisasuun. Tältä sivulta löydät vinkit täydellisten juhlien järjestämiseen. 

POKEMON-KATTAUSTARVIKKEET

Pokemon-pahvilautasilla, -pahvimukeilla ja -lautasliinoilla katat näyttävästi juhlien herkkupöydät. Lisää kattaukseen yksivärisiä laadukkaita kattaustuotteita kuten keltainen tai punainen pöytäliina. Näillä tuotteilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. 

KORISTEET

Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

POKEMON-ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä kumipalloilla ja Pokemon-foliopalloilla. Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS