Back to Top

Poliisi

Virkavalta on paikalla!
Juhlamaailman juhlatuotteissa on villi takaa-ajon tunnelma, kun poliisiauto sekä poliisihelikopteri jahtaavat rikollisia. Kata juhlapöytä Poliisit-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten poliisi-juhlien järjestämiseen!
Poliisit-juhlatarvikkeet
Juhlamaailman laadukkailla Poliisit-sarjan kertakäyttöastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Vauhdikkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Poliisi-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi sinisiä ja mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Valikoimastamme löydät myös erilaisia poliisi-teemaisia asuja ja asusteita synttärisankarin ja vieraiden iloksi.
Poliisiauto-ilmapallo
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila hienolla poliisiauto-foliopallolla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA