POLIISIT

VIRKAVALTA ON PAIKALLA!

Juhlatuotteissamme on villi takaa-ajon tunnelma, kun poliisiauto sekä poliisihelikopteri jahtaavat rikollisia. Kata juhlapöytä ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten poliisi-juhlien järjestämiseen!

POLIISIT-JUHLATARVIKKEET

Ladukkailla kertakäyttöastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Vauhdikkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Poliisi-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi sinisiä ja mustia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin!

Valikoimastamme löydät myös erilaisia poliisi-teemaisia asuja ja asusteita synttärisankarin ja vieraiden iloksi.

POLIISIAUTO-ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila hienolla poliisiauto-foliopallolla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS