Back to Top

Prinsessa

Kruunu päähän ja juhlimaan!
Jokaisen pikku prinsessan unelmajuhlat järjestät ihanilla Juhlamaailman Prinsessat-juhlatuotteilla. Kata juhlapöytä Prinsessat-kattaussarjalla ja täydennä prinsessa-teema yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten prinsessa-juhlien järjestämiseen!
Prinsessa-kattaustarvikkeet
Prinsessa-kattaussarjan pahvilautasilla, -mukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät prinsessa-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Prinsessa-juhlatarvikkeet
Meiltä Juhlamaailmasta löydät runsaan valikoiman prinsessa-asuja ja asusteita kaikenikäisille prinsessoille. Ihanilla prinsessa-tiaroilla, koruilla, käsineillä ja höyhenpuuhkilla asustat synttärisankarin sekä vieraat teemaan sopivaksi.

Prinsessa-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi vaaleanpunaisen, pinkin ja violetin sävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, helmiä, ruusunterälehtiä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Prinsessa-ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila ihanilla Prinsessa-ilmapalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA